Ќовините на югозападна Ѕългари€
—нимка: ezine.bg—елска кухн€! ƒрусан кебап  “ежки дни за ƒеси —лава! “€ огромна си стои вкъщи, Ѕлагой вилнее по кръчмите (‘ото)
   –егистрац舫абравена парола

ѕърви —Ќ»ћ » на 19-годишни€ убиец на двама души в ѕловдив


9 октомври 2019 14:41   3955 прочита

сн. plovdiv24.bg
сн. plovdiv24.bg


сн. plovdiv24.bg

—пр€мо ќгн€н ƒебелаков е повдигнато обвинение, че причинил смъртта на две лица и средна телесна повреда на едно лице.

ќкръжен съд – ѕловдив днес от 10,30 гледа искането на прокуратурата за вземане на м€рка за неотклонение задържане под стража спр€мо 19-годишни€ ќгн€н ƒебелаков, предава Plovdiv24.bg. —пр€мо обвин€еми€ е повдигнато обвинение в това, че на 29 септември в ѕловдив, при управление на лек автомобил "ќпел  орса“ е нарушил правилата за движение, и като неправоспособен водач, по непредпазливост, е причинил смъртта на две лица и средна телесна повреда на едно лице.

ƒе€нието е извършено в пи€но състо€ние – с концентраци€ на алкохол в кръвта – 1,55 на хил€да, установено по надлежни€ ред – престъпление по чл. 343 ал.4 във вр. ал. 3 пр. 1 пр. 4 и пр. 5 б. ј пр. 2 и б. Ѕ вр. ал. 1 б. Ѕ пр. 2 и б. ¬ във вр. чл. 342 ал. 1 пр. 3 от Ќаказателни€ кодекс.  акто ЅЋ»÷ съобщи, момчето, което е неправоспособен водач, уби двама свои при€тели в ѕловдив при адска катастрофа.

ќцел€ братът близнак на ќгн€н - ¬аско, който е бил на първата седалка до него. 19-годишни€т ѕетър »лиев е загинал при удара в електрически€ стълб, часове по-късно т€лото на 16-годишни€т ƒжанет јлександров, изхвръкнало при удара от колата, бе открито в река ћарица. ÷€лото семейство от трагеди€та с два трупа в ѕловдив газило здраво закона ќгн€н ƒебелаков е бил пи€н, нарушил е правилата за движение по пътищата и е причинил средна телесна повреда на брат си, както и е убил двете момчета.

ќще за: обвинение  повреда  съд ќще от: —ин€ лампа

ƒобави/гласувай в —вежо   —подели във ‘ейсбук «апомни    «а печат¬аши€т коментар

¬ј∆Ќќ! ѕравила за публикуване на коментар
 ирилизаци€
<- ползвайте «јƒЏЋ∆»“≈ЋЌќ ако н€мате кирилица

»ме оментар

¬ъведете кода от картинката

    
»нформационна агенци€ STRUMA.COM - първи в новините на югозападна Ѕългари€. STRUMA.COM е запазена марка и като независима меди€ н€ма никаква връзка с други печатни и електронни медии със същото или подобни наименовани€.