Първи думи на чистачката, която подгони смело офейкалите пандизчии от Софийския затвор!

04 април 2018 13:08   1 коментар   3794 прочита
Снимка: Крум Стоев
Снимка: Крум Стоев


Снимка: Крум Стоев

Проговори чистачката, която вчера се опита да спре офейкалите от Софийския затвор пандизчии Владимир Пелов и Радослав Колев. Хигиенистката в затвора се казва Христина Александрова. Тя вижда бандитите пред затвора. Твърди, че бегълците са стреляли по постовия и тя се е опитвала да предотврати това. Мъжете са били въоръжени до зъби, с нож и пистолет, насочен срещу надзирателите.

Изчезват за 15 секунди като на филм, през парадния вход. Действието се развива пред очите на съкилийниците им. Успяват да неутрализират трима надзиратели. „Стреляха по постовия и аз се развиках защо стрелят по човека. Исках други хора да реагират, да видят.

В страха си почти нищо не видях. Казаха ми да се махам. От уплаха нищо не видях”, разказа пред Нова тв. Александрова. „Отвориха си вратата. Заплашиха с пистолет този, който е на втори пост. Той го отваря с бутон, защото умира от страх. Те са страхливи! И го видях Пелов как тичаше, вече на бариерата, и му правеше на Ради с ръка знак по-бързо да минава. И просто им виждах гърбовете.

И излетя дежурният офицер с още 7-8 човека, но то всичко беше приключено. Пред 11 човека става това нещо”, сподели от своя страна затворник, свидетел на бягството./blitz.bg

1 коментар
05 Април 2018 10:54 | 325
Оценка:
1
 (
1
 гласа)

БРАВО НА ЧИСТАЧКАТА ДА ГИ БЕШЕ СПРЯЛА ПОНЕ С МЕТЛАТА .....
Вашият коментар

ВАЖНО! Правила за публикуване на коментар
Име
Коментар