Проверката във ВВС заради Десислава Радева приключи! Ето какво откриха

08 февруари 2020 08:54   1 коментар   6997 прочита


Приключи проверката по случая с командира на Военновъздушните сили генерал-майор Цанко Стойков. Тя бе извършена от началника на отбраната генерал Андрей Боцев по нареждане на министъра на отбраната Красимир Каракачанов във връзка с изнесената публично информация, относно проверка на КПКОНПИ за командира на ВВС.

В доклада на началника на отбраната генерал Андрей Боцев, който е и пряк началник на командира на ВВС, не се съдържа предложение за налагане на административно наказание на генерал-майор Цанко Стойков.

Blitz.bg

1 коментар
08 Февруари 2020 13:12 | Стефанов
Оценка:
12
 (
12
 гласа)

Айде сега, погнаха Десито, че била назначена на два договора/т. е. две заплати/ а не поглеждат към стотиците, може би и хилядо, които в МВР, МО, а сигурно и другаде които хем вземат пенсии/около хилядарка/, хем заплати/кой знае колко? Извода е - когато ни е угодно ще ударим някого/законно/, когато не ни е угодно ще си замълчим/незаконно/. Ей това е големия проблем на иначе прекрасната ни страна/като природа, но не и като политици и управници/ че закона е като врата насред полето - будалите минават през нея, а тарикатите просто я заобикалят.
Вашият коментар

ВАЖНО! Правила за публикуване на коментар
Име
Коментар