Ќовините на югозападна Ѕългари€
ƒомашен мехлем разрушава шиповете © —н.: iStock.comяжте повече банани и авокадо, ето защо “ежки дни за ƒеси —лава! “€ огромна си стои вкъщи, Ѕлагой вилнее по кръчмите (‘ото)
   –егистрац舫абравена парола

ѕрокурор √ешев хвърли нова бомба за сем. јрабаджиеви, кътаните суми гон€т 100 млн. лева!


3 септември 2018 10:47  1 коментар   4666 прочита ъм момента на започване на действи€та срещу семейство јрабаджиеви, те са се намирали във ‘ранци€. »здадена им е заповед за арест и се търс€т от ≈вропол и »нтерпол. “ова за€ви в ефира на Ќова телевизи€ »ван √ешев, зам.-главен прокурор, пише Ѕлиц. "“е не са на почивка в момента, по-скоро се укриват", добави той. "ѕроцедурите са различни, според зависи дали обектите се намират в ≈—. » в двата случа€ лицата биват задържани и съдът решава как и кога да ги предаде на страната, ко€то ги издирва", каза √ешев.

"ѕрокуратурата не иска заседанието да е закрито, защитата е направила такова искане. ѕри случа€ с ƒимитър ∆ел€зков пак беше приведена в действие същата процедура. “ова значи, че защитата не иска определени доказателства да бъдат €сни на български€ народ", каза зам.-главни€т прокурор ѕериодът е от €нуари, но предвид намерени доказателства ще бъде разширен. ≈дно от намерените неща е екселска таблица от 2008 година до момента, в ко€то в табличен вид са описани невнесените данъци само от захарни€ комбинат в ѕловдив от 2008 година до насто€щи€ момент, съответно и фирмите, през които е станало това. “ази сума, според тази таблица, е десетки милиони левове, може да станат и над 100 милиона”, за€ви √ешов.

„явно ще бъде разширен периодът на разследването”. "ѕопитайте кой държи 10 млн. кеш? “ова са изпрани пари. “ова е констатирал и съдът вчера. ўе протестираме пред апелативни€ съд заради пускането под гаранци€ на ¬ълчо јрабаджиев", завърши той.

ќще за: ‘ранци€  заповед  арест ќще от: —ин€ лампа

ƒобави/гласувай в —вежо   —подели във ‘ейсбук «апомни    «а печат


1 коментар

3 септември 2018 13:02 | тамерланд
ќценка:
14
 (
14
 гласа)

Ќј –јя Ќяћј ¬»Ќќ¬Ќ» —ћя’ ¬ «јЋј“ј
¬аши€т коментар

¬ј∆Ќќ! ѕравила за публикуване на коментар
 ирилизаци€
<- ползвайте «јƒЏЋ∆»“≈ЋЌќ ако н€мате кирилица

»ме оментар

¬ъведете кода от картинката

    
»нформационна агенци€ STRUMA.COM - първи в новините на югозападна Ѕългари€. STRUMA.COM е запазена марка и като независима меди€ н€ма никаква връзка с други печатни и електронни медии със същото или подобни наименовани€.