Проговори бащата на убитото при катастрофата с Местан бебе: Карал съм най-много със 110 км/ч

24 април 2019 10:04   2 коментара   9884 прочита


"С деветдесет или сто и десет, там някъде да съм карал, не повече." Това каза пред Нова тв бащата на загиналото при катастрофата бебе Юсеин Тефик, който шофирал блъснатата от Лютви Местан кола. Навярно без да сам разбере, но по този начин той призна, че е шофирал с поне 20 километра в час повече от позволеното.

Пред националната телевизия и негови близки бяха гневни от това, че шофьорската книжка на лидера на ДОСТ бе върната. „Имало е видимост. Той не е спрял на стопа, минал е директно на средата на пътя и така е станало произшествието. Местан е виновен, той не знае закона, щом не е спрял на знака. Като се огледаш наляво надясно – всичко се вижда”, коментира дядото на починалото бебе Джавдет Сали.

Почернените роднини също така се опасяват, че може да има чадър над политика. „Притесняваме се, че може всичко да се потули. Той има пари, има мощ и ще ги подкупи. Вярваме на държавата. Страх ни е от богатите”, заяви Ергюн Мюмюн, близък на семейството. Според близките на семейството, Лютви Местан не е оказал помощ, не е слязъл от колата си и половин час е стоял в нея, докато дойдат полицаите. /Blitz.bg

2 коментара
24 Април 2019 11:38 | Ася
Оценка:
-4
 (
6
 гласа)

Явно колите са се сблъскали челно на магистрала ???? защото такава разрешена скорост на друг път няма ..... С бебе в завои да караш със 110км. ..... Нямам думи


25 Април 2019 09:16 | Олег
Оценка:
1
 (
1
 гласа)

Местан, ти си УБИЕЦ, трябва да си понесеш последствията. Цацаров, или върши работа ИЛИ се махай . Да сте виждали ДРАГИ СЪНАРОДНИЦИ такива дебелаци в политиката в белите ДЪРЖАВИ. Вижте Бойко, Дебелян Пеевски, Цацаров, Каракачанов, да изброявам ли още. Влезте в форма бе, не ви ли е срам???
Вашият коментар

ВАЖНО! Правила за публикуване на коментар
Име
Коментар