Ќовините на югозападна Ѕългари€
”жас€ващо! Ћицето на красива моделка бе изпепелено от етерично пачулиево масло (—Ќ»ћ » 18+) —нимка: ezine.bg—елска кухн€! ƒрусан кебап Ѕивши€т на √ала се къпе в милиони, а водещата издържа —тефан
   –егистрац舫абравена парола

ѕремеждие! ћълни€ удари самолет на "–айънеър" на летище ѕловдив, 100 пътници в капан


19 юни 2018 14:22   3847 прочитаЅлизо 100 човека пътуващи за Ѕрюксел, попаднаха снощи в капан на летище ѕловдив и останаха гладни и жадни 8 часа, пише "ћарица". ѕолетът на самолета на превозвача "–айънеър", с който тр€бвало да излет€т в 19.30 ч., бил отменен заради техническа неизправност на машината. —ъщата била ударена от гръм малко преди да кацне на летище ѕловдив. «а късмет н€мало пострадали, а самолетът се приземил успешно.

ѕроблемът е, че другите пасажери, които вече били минали чекиране и митница, били задържани в граничната зона до 2 ч. сутринта. “е получили ваучери за храна, но се оказало че на летището н€ма нито вода, нито сандвичи. «алъгвахме глада и жаждата със студен чай, солети и бейк ролс, оплака се потърпевша. ќтменени€т полет за Ѕрюксел – Ўарлероа е днес в 14,45 ч.

/blitz.bg/

ќще за: мълни€  самолет  летище ќще от: —ин€ лампа

ƒобави/гласувай в —вежо   —подели във ‘ейсбук «апомни    «а печат¬аши€т коментар

¬ј∆Ќќ! ѕравила за публикуване на коментар
 ирилизаци€
<- ползвайте «јƒЏЋ∆»“≈ЋЌќ ако н€мате кирилица

»ме оментар

¬ъведете кода от картинката

    
»нформационна агенци€ STRUMA.COM - първи в новините на югозападна Ѕългари€. STRUMA.COM е запазена марка и като независима меди€ н€ма никаква връзка с други печатни и електронни медии със същото или подобни наименовани€.