Ќовините на югозападна Ѕългари€
ƒомашен мехлем разрушава шиповете ѕолезно!  ултурни обичаи, с които да внимавате при пътуване в чужбина Ѕърза пица с €йца
   –егистрац舫абравена парола

ѕреди да пребие до смърт »вета, “еньо купил подаръци на не€ и детето


20 юни 2018 11:05   4480 прочитаƒвамата седнали Уна по раки€У още на об€д


—поред представите на “еньо ≈нчев двамата с починалата след побой »вета били нормално семейство. ѕрез уикенда ≈нчев преби до смърт 19-годишното момиче, с което има дете на близо три години. »вета издъхна в болница в недел€ от получените травми, а ≈нчев бе задържан и обвинен за смъртта ѝ. “ой е направил пълни самопризнани€ пред разследващите, а вчера съдът го остави за посто€нно в ареста.

27-годишни€т криминално про€вен “еньо и »вета били заедно от шест години, събрали се, когато т€ била на 13 години, като преместването й от —офи€ в јйтос било по нейна вол€. ≈нчев бил в затвора и впоследствие разбрал,че »вета се преместила при негови близки и роднини, разказа пред Ќова адвокатът му ѕламен √енов.

≈нчев разказал и за ден€, в който пребил »вета до смърт. ƒвамата станали сутринта. “ой ѝ направил подарък - купил й сандали, а на детето - дрешки. Ќа об€д седнали "на по раки€", а следобеда излезли на разходка в парка.  огато се прибрали, ≈нчев ѝ казал да измие детето след разходката, а нейното неглижиране на забележката предизвикало гнева му и €ростта му ескалирала, каза √енов. ƒвамата били употребили алкохол, а по данни на разследващите са им взети и проби за употреба на наркотици, но резултатите още не са излезли.

¬чера ≈нчев каза, че иска да остане в ареста. ћъжът сподели, че много обичал »вета и съжал€вал за случилото се. "“ой не знае как ще продължи живота си без не€", твърди адвокатът.

"“ова, което се е случило е момент от живота му, който той не разбира. ≈два в недел€ при привличането му като обвин€ем, разбра, че т€ е починала и от този момент нататък той се срина психически, каза "јз всичко ще разкажа, ако тр€бва да остана в затвора, аз без не€ не мога", допълни √енов./trafficnews.bg/

ќще за: “еньо ≈нчев  побой  семейство ќще от: —ин€ лампа

ƒобави/гласувай в —вежо   —подели във ‘ейсбук «апомни    «а печат¬аши€т коментар

¬ј∆Ќќ! ѕравила за публикуване на коментар
 ирилизаци€
<- ползвайте «јƒЏЋ∆»“≈ЋЌќ ако н€мате кирилица

»ме оментар

¬ъведете кода от картинката

    
»нформационна агенци€ STRUMA.COM - първи в новините на югозападна Ѕългари€. STRUMA.COM е запазена марка и като независима меди€ н€ма никаква връзка с други печатни и електронни медии със същото или подобни наименовани€.