Ќовините на югозападна Ѕългари€
”никален скандал в чалгата! ≈мили€ за  око ƒинев: Ќ€какъв мухльо ме предал! ƒомашен мехлем разрушава шиповете  расавица! ћъжете въздишат по √ришовата Ќикол
   –егистрац舫абравена парола

ѕознавате ли този мъж? ѕолици€та търси съдействие за установ€ване на самоличността му


10 септември 2018 11:56   2055 прочита“ой е без документи за самоличност и отговар€ неадекватно на всички въпроси


—ƒ¬– търси съдействие за установ€ването на самоличността на доведен в —едмо –” мъж. Ќа 8 септември към 21 и 30 часа мъжът е открит в безпомощно състо€ние на ул. "јндрей Ћ€пчев".

“ой е без документи за самоличност и отговар€ неадекватно на всички въпроси, свързани с името му, с адреса, на който живее, и с близки, които биха могли да го подслон€т, пише news.bg. ћъжът е отведен в столичното —едмо –” и до момента полицаите се грижат за него.

ќт —ƒ¬– търс€т съдействие за установ€ването на самоличността на човека. √ражданите, които го разпозна€т и имат допълнителна информаци€ за самоличността му, могат да сигнализират на тел. 112 или в най-близкото поделение на ћ¬–.

ќще за: —ƒ¬–  мъж  полици€ ќще от: —ин€ лампа

ƒобави/гласувай в —вежо   —подели във ‘ейсбук «апомни    «а печат¬аши€т коментар

¬ј∆Ќќ! ѕравила за публикуване на коментар
 ирилизаци€
<- ползвайте «јƒЏЋ∆»“≈ЋЌќ ако н€мате кирилица

»ме оментар

¬ъведете кода от картинката

    
»нформационна агенци€ STRUMA.COM - първи в новините на югозападна Ѕългари€. STRUMA.COM е запазена марка и като независима меди€ н€ма никаква връзка с други печатни и електронни медии със същото или подобни наименовани€.