Последни новини за изверга-изнасилвач от Русенско! Има задържан, оказа се...

23 май 2020 12:29   4337 прочита


Гнусното престъпление беше извършено в сряда вечерта, а от рано сутринта вчера районът около населеното място е блокиран от полицията

Има задържан заподозрян за зверското изнасилване на 75-годишната жена от русенското село Ценово, съобщава „Телеграф“, позовавайки се на разследващи.Гнусното престъпление беше извършено в сряда вечерта, а от рано сутринта вчера районът около населеното място е блокиран от полицията.

Тъй като мъжът тотално отказва да говори, не е потвърдено, че именно той е извършил гнусното посегателство. Стана ясно още, че освен че се е гаврил с жената, извършителят е откраднал 60 лв. от дома ѝ.Хората са в шок, защото подобно престъпление тук не се е случвало, а и в населеното място има много самотно живеещи пенсионери.

Престъпникът вероятно е знаел, че бабата от години живее сама и е абсолютно беззащитна. Разбил дворната врата, а входната отворил с шперц. След като влязъл в дома, заплашил пенсионерката, че ще я убие и я изнасилил. После поискал да му каже къде са парите, а те били едва 60 лв, взел ги и избягал в неизвестна посока.

Според официалното съобщение на прокуратурата жената не е била пребивана и няма телесни повреди. Съобщила е едва на сутринта за случилото се с нея. Сигналът е подаден в полицията в 10:40 часа на 21 май.Незабавно е сформиран екип от разследващи и експерти. Съвместно с жандармерията е проведена специализирана полицейска операция.

На входовете и изходите на селото са проверени всички лица, които преминават през тях. В дома на жертвата е извършен оглед и са иззети вещи.Пострадалата е откарана в УМБАЛ „Канев“ за извършване на съдебно-медицинска експертиза. Въпреки преживения ужас не се е наложила хоспитализация на жената и тя е останала ори свои близки в Русе.Според неофициална информация извършителят на тежкото престъпление е млад ром, който не е местен, но живеел от няколко години на семейни начала с жена от ромската махала в селото с около 2000 жители./blitz.bg


Още от: Синя лампа

Принтирай статия
0 коментара


Вашият коментар

ВАЖНО! Правила за публикуване на коментар
Име
Коментар