Ќа първи €нуари църквата отбел€зва ќбрезание √осподне и се почита паметта на —вети ¬асилий ¬елики © —н.: iStock.comяжте повече банани и авокадо, ето защо ѕолезно!  ултурни обичаи, с които да внимавате при пътуване в чужбина
   –егистрац舫абравена парола

ѕомогнете! »здирва се 89-годишен мъж


3 септември 2018 15:47   1939 прочитаќбластната дирекци€ на ћ¬–-Ўумен издирва по молба на близките му ћехмед ёсеин Ўакир на 89 години от село “роица. ћъжът напуснал дома си на 31 август около 5 часа сутринта и оттогава е в неизвестност. “ърсенето на възрастни€ мъж е започнало в събота, след получаване на сигнал на телефон 112.

ƒнес в –”-¬елики ѕреслав е подписано съгласие от близките му за предостав€не на лични данни и снимка на издирвани€ в медиите . ќблечен е с бледорозова риза, тъмно синьо долнище на анцуг, обут е с гумени галоши.

¬исок е около 160 см. придвижва се с бастун. ћехмед Ўакир е със сини очи, б€ла коса. ћъжът и друг е напускал дома си, но се е прибирал сам. ”мол€ват се всички, които имат информаци€ за местонахождението му да подадат сигнал на телефон 112 или близкото полицейско управление.

bulnews.bg

ќще за: дирекци€  молба  близки ќще от: —ин€ лампа

ƒобави/гласувай в —вежо   —подели във ‘ейсбук «апомни    «а печат¬аши€т коментар

¬ј∆Ќќ! ѕравила за публикуване на коментар
 ирилизаци€
<- ползвайте «јƒЏЋ∆»“≈ЋЌќ ако н€мате кирилица

»ме оментар

¬ъведете кода от картинката

    
»нформационна агенци€ STRUMA.COM - първи в новините на югозападна Ѕългари€. STRUMA.COM е запазена марка и като независима меди€ н€ма никаква връзка с други печатни и електронни медии със същото или подобни наименовани€.