Полугол ром с COVID-19 избяга от болница в София

13 април 2020 09:09   2 коментара   6062 прочита


Мъж от ромски произход с положителна проба за коронавирус излязъл от Медицински институт на МВР, купил си кафе и се върнал, съобщават от пресцентъра на вътрешното ведомство. За това свидетелстват и очевидци, пише Монитор. Ромът бил на около 50 години. Той излязъл от болницата гол до кръста.

Мъжът бил задържан от полицията и отведен в болницата, за да бъде освидетелстван дали е здрав и позволява ли състоянието му да бъде заведен в ареста. При прегледа му бил направен бърз тест за COVID-19, а резултатът от него се оказал положителен. Докато чакал какво ще решат лекарите, пациентът, без да се обади на никого, решил да излезе да си купи кафе. Минал най-спокойно покрай охраната и тръгнал около Руски паметник, за да намери работеща будка. По някое време лекарите го потърсили и решили, че е избягал.

Подали сигнал в СДВР и патрули били вдигнати на крак да го издирват. Това станало повод районът да бъде блокиран. В това време, мъжът се прибрал в болницата с чаша кафе в ръка. Тъй като нямал проявени симптоми, взели му проби за PCR-тест и му наложили карантина, която да кара на домашния му адрес в София.

novini.bg

2 коментара
13 Април 2020 18:36 | Бай Ончо
Оценка:
4
 (
4
 гласа)

ПУСНЕТЕ ГО ЦИГАНИНА ДА ОТИДЕ В МАХАЛИТЕ И ДА ЗАРАЗИ ВСИЧКИ ИЗБИРАТЕЛИ НА ГЕРБ СГАНТА ТА ДАНО НА СЛЕДВАЩИТЕ ИЗБОРИ ПРЕСТЪПНИЦИТЕ И ОРГАНИЗАТОРА НА ОРГАНИЗИРАНА ПРЕСТЪПНА ГРУПА ГЕРБ БОЙКО -СТРАХЛИВИЯ КРАДЕЦ И БЪЛГАРОУБИЕЦ, НЕ ВЛЯЗАТ В ПАРЛАМЕНТА КОЙТО Е ГНЕЗДО НА ПРЕСТЪПНИ ЕЛЕМЕНТИ А НЕ НА НАРОДНИ ПРЕДСТАВИТЕЛИ. СЪД И ЗАТВОР ЗА ВСИЧКИ ИЗРОДИ НА ПРЕХОДА НАЧЕЛО С БСП


14 Април 2020 00:35 | �������
Оценка:
-1
 (
3
 гласа)

БАЙ ОНЧООООО... САМО СВИРКИ МОЖЕШ ДАМУ ПРАВИШ НА МАГАЛА И В МОМЕНТА КАТО ГИ ПРАВИШ ТОИ ЩЕ Е ЧИСТО ГОЛ БЪЗЛИВ БОКЛУК БОИКО КАТО ВАС ВИ ЛЪЖЕ И СТРЕСИРА НАС НИ ИНФОРМИРА А ВИЕ СИ СЕДЕТЕ В КЪЩИ И КРОТУВАИТЕ А НЕГО ЩЕ ГО ОСВОБОДЯТ НЕ САМО НО И ХРОНА И АЛКОХОЛ ЩЕ МУ УСИГОРЯТ ЗА ДА НЕ СКУЧАЕ. А СЕСТРАТИ ЩЕ МУ ПРАВИ КОМПАНИЯ. ДО КАТО СЕ НАПИЕ А СЛЕД ТОВА ЗНАЕШ КАКВО СЛЕДВА...
Вашият коментар

ВАЖНО! Правила за публикуване на коментар
Име
Коментар