Ќовините на югозападна Ѕългари€
“рагеди€: ÷€ло семейство повито в черно! ƒвама брат€ и бременна жена загинаха под свлачище ”никален скандал в чалгата! ≈мили€ за  око ƒинев: Ќ€какъв мухльо ме предал! © —н.: iStock.comяжте повече банани и авокадо, ето защо
   –егистрац舫абравена парола

ѕолици€та € издирва! Ќепълнолетната ƒа€на —ветославова е в неизвестност


6 септември 2018 11:49   2496 прочитаќƒћ¬–-¬арна издирва непълнолетната ƒа€на јнгелова —ветославова на 15 години, изб€гала от близките си в района на автогара ¬арна около 22:00 часа на 02.09.2018 г. и от тогава е в неизвестност.

ћомичето е на видима възраст около 15 -17 години, висока е 170 см, със слабо телосложение. Ћицето й е продълговато, косата - черна и дълга, с каф€ви очи и мургава кожа.

ѕри изчезването си ƒа€на е била облечена с панталон тип шалвари с черни и бели цветове, фланелка с къс ръкав – б€ла на цв€т и дънково €ке, носи черна кожена раница със закачено от страни каф€во мече.

јпелираме към гражданите, които имат информаци€ за местонахождението на момичето да позвън€т на телефон 112 или да подадат сигнал в най-близкото поделение на ћ¬–.

bulnews.bg

ќще за: издирване  близки  автогара ќще от: —ин€ лампа

ƒобави/гласувай в —вежо   —подели във ‘ейсбук «апомни    «а печат¬аши€т коментар

¬ј∆Ќќ! ѕравила за публикуване на коментар
 ирилизаци€
<- ползвайте «јƒЏЋ∆»“≈ЋЌќ ако н€мате кирилица

»ме оментар

¬ъведете кода от картинката

    
»нформационна агенци€ STRUMA.COM - първи в новините на югозападна Ѕългари€. STRUMA.COM е запазена марка и като независима меди€ н€ма никаква връзка с други печатни и електронни медии със същото или подобни наименовани€.