Полицията разгони протестиращи пред парламента, има арести

14 април 2020 09:25   3 коментара   4673 прочита


Полицията спря опит за протест пред сградата на Народното събрание. Демонстрацията бе организирана от партия "Възраждане" и нейния лидер Костадин Костадинов, съобщи агенция "Булфото". Събралите се поискаха да изразят недоволството си срещу въведеното извънредно положение. Според Закона за извънредното положение масовото струпване на хора - в това число и протестите, е забранено, затова митингуващите бяха призовани да се разотидат.

Костадин Костадинов е явен противник на въведените у нас противоепидемични мерки, които смята, че са против гражданите. Самият той споделя, че прокуратурата му е повдигнала обвинение заради изказвания относно мерките за извънредното положение. Костадинов застрава и срещу изказвания и действия на председателя на Националния щаб за борба с коронавируса и здравния министър.

novini.bg

3 коментара
14 Април 2020 11:33 | от ванга
Оценка:
-7
 (
15
 гласа)

ДА СЕ ЗАРАЗАТ ЦЯЛОТО МУ СЕМЕЙСТВО И ТОГАВА ЩЕ ГО ВИДИМ ТОЗИ ЕРБАП- ГЕЙ. ИСПЪЛНЯВАТ ЗАРЪКИТЕ НА - Р РАДЕВ И К НИНОВА. ГРАМ МОЗЪК НЯМАТ . В ЕДНА ЛОДКА ПЛУВАТ ЗАЕДНО СЪС СЛ. ТРИФОНОВ И НЕГОВИТЕ СЦЕНАРИСТИ.


14 Април 2020 12:09 | vanko
Оценка:
7
 (
7
 гласа)

тъп си


14 Април 2020 12:31 | �������
Оценка:
3
 (
15
 гласа)

МНАГО САСИ ПРАВИ ХОРАТА. БЪЗЛИВИТРОЛЧЕТА СЕДЕТЕ СИ В КЪЩИ ДО КАТО ПУКНЕТЕ БОИКО ВИ УБИВА А ВИЕ МУ РЪКОПЛИЯСКАТЕ. ПРИ ТУРСКОТО РОБСТВО БЪЛГАРИЯ СЕ Е УВЕЛИЧИЛА С. 100000. А ПРИ УПРАВЛЕНИЕТО НА БОИКО Е НАМАЛЕЛА. С 200000. И СЕГА ПОМИСЛЕТЕ ДАЛИ НЕ СА ПРАВИ.....
Вашият коментар

ВАЖНО! Правила за публикуване на коментар
Име
Коментар