Погребват Дарин от Самоков утре. Баща му се сбогува "с най-добрия си приятел" с разтърсващи думи

09 септември 2020 19:15   95659 прочита


Погребението на Дарин Лазаров, който след дълго търсене беше открит обесен, ще се състои утре, от 13 часа на гробищен парк „Ридо” в Самоков. Това обяви неговият баща, който написа в личния си профил във Facebook:

„Дари, моят син, е най-добрият ми приятел в живота ми. Светлината му, усмивката му ще греят от небето и никога няма да угаснат.” 

Glas.bg припомняме, че момчето беше открито мъртво в близост до колата му, която беше изоставена до Драгалевци, край Околовръстното шосе на София. Вътре полицаите откриха и смартфона му. Дарин беше в неизвестност от 26 август. За последно той е видян от негови приятели в Самоков, където заедно били на купон. От там той си тръгнал с кола към София, където дирите му се губят.

Младият мъж е живеел е в общежитията на Академията на МВР. Оставали са му едва три изпита, за да се дипломира. Майката на Дарин на няколко пъти излезе с апел в социалните режи и по медиите, ако някой забележи синът й, да се обади на 112 или в МВР. Жената до последно обясняваше, че не е усетила нещо, което да я притесни. Посочи, че досега синът й никога не е изчезвал.

Ден след като откриха тялото на младежа неговата приятелка – Десислава Механджийска, написа прочувствени думи към своя любим.

В същото време от многобройните постове във Facebook на приятели на Дарин е абсолютно очевидно, че те не вярват, че момчето е сложило край на живота си доброволно и по свое желание. Едно момиче - приятелка на Дарин, е доста категорична и дори се обърна към "злощастното изчадие на тази земя", погубило "другарчето" й.


Още за: дарин   самоков   баща   Още от: Синя лампа

Принтирай статия
0 коментара


Вашият коментар

ВАЖНО! Правила за публикуване на коментар
Име
Коментар