Подивял татко тегли як бой на даскалица в селска забавачка и съжали жестоко

11 декември 2019 13:03   1 коментар   18624 прочита


Районният съд в Монтана наказа с парична глоба от 1000 лева 54-годишен мъж, нанесъл побой на учителка в детска градина в село Мадан, община Бойчиновци. Нападението е станало на 25 април тази година.

Тогава подсъдимият Р.Р., който е със средно образование, безработен, неосъждан, нанесъл в центъра на селото удари по лицето и главата, скубал косите, дърпал ушите и обиждал В.А. С побоя агресивният мъж причинил на учителката лека телесна повреда, изразяваща се в болка и страдание, без разстройство на здравето. Деянието, за което законът предвижда до 3 години затвор, е извършено по повод изпълняваната от пострадалата служба - учител в Детска градина „Щастливо детство” в село Мадан, пише bulnews.bg.   На досъдебното производство мъжът обяснил, че нанесъл побой на учителката, защото в детската градина дърпала ушите на дъщеря му и я тормозела. Пред магистратите подсъдимият изказал съжаление за стореното и помолил за по-леко наказание.  

Съдът призна обвиняемия Р.Р за виновен, освободи го от наказателна отговорност и му наложи административно наказание „Глоба“ в размер на 1 000 лева, която да заплати в полза на Републиканския бюджет. Решението подлежи на обжалване и протестиране в 15-дневен срок пред Окръжен съд-Монтана./Blitz.bg/


Още за: съд   Монтана   глоба   Още от: Синя лампа

Принтирай статия
1 коментар
11 Декември 2019 14:00 | Родител
Оценка:
0
 (
0
 гласа)

Трябвало е да я изчкаш някъде на тъмно и да действая без свидетели.
Имам дъщеря и така бих постъпил ако някой и навреди психичски или физически
Вашият коментар

ВАЖНО! Правила за публикуване на коментар
Име
Коментар