Педофил получи 8-годишна присъда, майката на изнасиленото дете припадна (Снимки)

21 януари 2015 16:57   1 коментар   8736 прочита
Осман Осман получи 8 годишна присъда за изнасилването на 8- годишно момиченце. Снимки: Ненко Станев СНИМКА: 24 Часа
Осман Осман получи 8 годишна присъда за изнасилването на 8- годишно момиченце. Снимки: Ненко Станев СНИМКА: 24 Часа


Осман Осман получи 8 годишна присъда за изнасилването на 8- годишно момиченце. Снимки: Ненко Станев СНИМКА: 24 Часа

Окръжният съд в Кърджали осъди на 8 години затвор Осман Осман за изнасилване на 8-годишно момиченце. Присъдата за престъплението, извършено на 2 октомври миналата година край кърджалийското с. Калоянци, не е окончателна.

Делото започна с половин час закъснение заради инцидент с майката на изнасиленото дете пияе 24 часа. Влизайки в залата тя се нахвърли върху Осман, като успя да събори изпречилия се съдебен полицай, а след това припадна. Наложи се да бъде извикан лекар. При пристигането му майката отново колабира.

Служител на съда се опита да окаже първа помощ на майката на изнасиленото момиченце, която припадна преди началото на делото. СНИМКА: 24 Часа

След като страстите в залата се уталожиха заседанието започна. Първоначално прокуратурата поиска 18 години затвор за 34-годишния мъж. Адвокатът на родителите настоя за осъдителна присъда от 20 години. Педофилът обаче се призна за виновен, а служебният му защитник поиска делото да се гледа по съкратената процедура и настоя за присъда от 10 години, която да бъде намалена до 6 години и 8 месеца. Мотивите на служебния защитник бяха, че клиентът му признавал вината си и съжалявал. Като смекчаващо вината обстоятелство беше посочена умствената изостаналост на Осман.

"Признавам се за виновен. Съжалявам за случилото се", бяха думите, с които изнасилвачът се обърна към съда.

Педофилът прие присъдата спокойно. След края на заседанието стана ясно, че и прокуратурата, и защитникът на Осман смятат да обжалват решението на окръжния съд на по-горна инстанция.

Стартът на делото срещу педофила се забави с половин час, защото майката на изнасиленото момиченце припадна на 2 пъти. СНИМКА: 24 Часа

1 коментар
22 Януари 2015 09:02 | Майка
Оценка:
6
 (
6
 гласа)

6 години затвор за педофил, служебният защитник има ли деца и не осъзнава ли за какво пледира?????!!!!!
Вашият коментар

ВАЖНО! Правила за публикуване на коментар
Име
Коментар