Пак безчинство: Фелдшер отиде на преглед в цигански квартал, но преживя истински ужас

12 ноември 2019 14:18   2 коментара   12376 прочитаЦигани от варненското село Каменар са нападнали екип на бърза помощ, твърди fakti.bg. Инцидентът се е случил вчера около 14,30 часа. Спешният екип е пристигнал с линейка на адреса в село Каменар, като по непотвърдена информация става въпрос за посещение при епилептик. Докато фелдшерът Куманов задавал въпроси относно състоянието на пациента, неочаквано бил нападнат от близки на болния, които започнали да му държат сметка на висок тон.


Медикът се стреснал и опитал да излезе извън къщата, но бил подгонен и настигнат. Докато успее да се скрие в линейката, отнесъл няколко удара. "Напускам, вече съм напуснал. Пътувам към службата, за да подам оставка. С 27 години стаж съм. Затова ли съм учил, затова ли работя в Бърза помощ, за да ме нападат?! Мен не ме ли е раждала българска майка?", споделя пред "Петел" Христомир Куманов. 

"Безкрайно съм обиден от подобно отношение! Вече съм си намерил друга работа", допълни той.  "Куманов е изключително всеотдаен специалист, много благороден човек. За съжаление, вече го загубихме като член на екипа си", коментира за "Петел" шефът на Бърза пхомощ във Варна д-р Мая Рашева.  50-годишният фелдшер за щастие се е разминал с физически травми, но обидата не може да преглътне. Вече е подал сигнал до Второ РПУ във Варна, но надеждата му за сериозно наказание на нападателя е слаба. "Две неща мразя в този живот - расизма и ц.....те", коментира в заключение Куманов пред "Петел". /blitz.bg


Още от: Синя лампа

Принтирай статия
2 коментара
13 Ноември 2019 08:38 | Анонимник
Оценка:
4
 (
4
 гласа)

"Погрешен завой 3" - кръвосмесени уроди нападат хора в затънтени местности. Това се оказа документален филм.


13 Ноември 2019 22:41 | ДЖУМАЛИЯ
Оценка:
1
 (
1
 гласа)

АС ПЪК МРАЗЯ КОРУМПИРАНИТЕ МЕДИЦИ КОИТО ПОСЕЩАВАМ А ТЕ МИ ЗЯПАТ ПО ДЖОБОВЕТЕ И СЛЕД ТОВА МЕ ПИТАТ ОТ КАКВО СЕ ОПЛАКВАМ. УЧИЛ МИ Е ТОИ КАК СЕ КАЗВА ПРЕПОДАВАТЕЛЯТ МУ. НА ФЕЛДШЕРА. НЕКАДЪРЕН.
Вашият коментар

ВАЖНО! Правила за публикуване на коментар
Име
Коментар