Отвлякоха жена от спирка в столицата! Какво са искали от нея похитителите? 

17 октомври 2020 11:27   2671 прочита

Двама мъже отвлякоха жена от спирка в София пред погледите на ошашавените столичани. Полицейските органи са били сигнализирани веднага и сега под ръководството на Софийската градска прокуратура се води разследване за извършено престъпление - противозаконно лишаване от свобода (по чл. 142, ал. 2, вр. ал. 1 от НК). 

Към настоящия момент е установено, че на 12. 10. 2020 г. Ю. П. имал уговорка за среща с жена – В. К., свързана с ангажименти относно детето им. 

Мъжът дошъл на място, придружен от Р. К. На спирка на градския транспорт, до заведение „Кестена“ на бул. „Янко Сакъзов“ в гр. София, двамата против волята на жената са я откарали в местност извън града. Свидетели на случилото се подали сигнал до полицията. 

Извършителите на деяния са били установени – Ю. П. (на 31 години) и Р. К. (на 33 години). Двамата са осъждани. С постановление на наблюдаващия прокурор лицата са били привлечени в качеството на обвиняеми и задържани за срок до 72 часа. 

Днес, 16. 10. 2020 г., в съдебно заседание са били разгледани исканията на Софийската градска прокуратура за налагане на мерки за неотклонение „задържане под стража“ спрямо П. и К. Съдът ги е уважил, като оставил обвиняемите в ареста. 

Пострадалата от действията им жена е в добро здравословно състояние. 

0 коментара


Вашият коментар

ВАЖНО! Правила за публикуване на коментар
Име
Коментар