Осъдиха на три дни арест пловдивския актьор и сподвижника му за яйцата срещу министъра   

09 октомври 2020 07:36   2937 прочита


 
Три дни в ареста ще прекара актьорът Даниел Михайлов и неговият сподвижник от протестите Валентин Караджов заради днешната си проява. Двамата пресрещнаха здравния министър проф. Костадин Ангелов, като го замерваха с яйца и обиждаха. Двамата бяха осъдени по бързата процедура за хулиганство. 

Двамата хвърляха черни чували пред областна управа, като те били за "труповете, с които от месеци здравните власти плашат хората". 


 
Валентин Караджов е един от системните присъстващи на протестите в Пловдив. Той бе и едно от проверените лица по време на палатковия лагер. Оказва се, че Караджов е с няколко криминални регистрации. Той е разследван за кражби на три автомобила, 1 брой увреждане на чуждо имущество, 1 кражба, едно възпрепятстване на властта и едно причиняване на значителни вреди. 

Даниел Михайлов също е сред първите редици на демонстрациите в Пловдив. Той нашумя, след като обвини бившия си работодател – директора на театъра в Габрово в пристрастност. Михайлов бе уволнен заради системно неявяване на работното си място, но актьорът бе твърдо на мнение, че е загубил работата си заради протестите. Трафик нюз


Още за: три дни арест   яйца   Още от: Синя лампа

Принтирай статия
0 коментара


Вашият коментар

ВАЖНО! Правила за публикуване на коментар
Име
Коментар