Ќовините на югозападна Ѕългари€
ѕолезно!  ултурни обичаи, с които да внимавате при пътуване в чужбина Ѕърза пица с €йца ќт чистачка до милионерка! ѕодробности около кървавото убийство на гръцки кардиолог: ≈то го полица€т...
   –егистрац舫абравена парола

ќще за касапницата с 4 трупа в —амоков: ѕожарникар€т »ван се озлобил на ¬енета, но не от ревност, а заради...


8 септември 2018 09:58   2545 прочита51-годишни€т »ван Ћьомов е прехвърлил част от имотите си на ¬енета, с ко€то от години живеел на семейни начала в столични€ кв. „Ќадежда“. “ова още повече го озлобило, след като жената решила да го напусне, твърд€т жители от ромската махала в —амоков, цитирани от „“елеграф“.

ѕрипомн€ме, че както ЅЋ»÷ писа бивши€т пожарникар »ван Ћьомов застрел€ жена си, сина ѝ - 12-годишни€т »вайло и племенникът ѝ ћетоди, на 15 г. ѕроверка в »мотни€ регистър показа, че Ћьомов наистина разполагал с имоти и е дар€вал такива, но името на ¬енета не фигурира сред дарените. Ѕлизките на Ќиколова об€сниха, че не познават добре тройни€ убиец, защото той не идвал в —амоков.

ƒо 2015 г. работел като пожарникар, след което се пенсионирал. »ван има два ‘ейсбук профила. Ќа едини€ позира заедно с ¬енета, докато на други€ е сам. ќт профила на жената в социалните мрежи става €сно, че т€ работи в кухн€та на столично заведение. ѕрез 2015 г. жената е била на екскурзи€ в ѕариж. ”чила е в —офийски€ университет.

Blitz.bg

ќще за: касапница  —амоков  пожарникар ќще от: —ин€ лампа

ƒобави/гласувай в —вежо   —подели във ‘ейсбук «апомни    «а печат¬аши€т коментар

¬ј∆Ќќ! ѕравила за публикуване на коментар
 ирилизаци€
<- ползвайте «јƒЏЋ∆»“≈ЋЌќ ако н€мате кирилица

»ме оментар

¬ъведете кода от картинката

    
»нформационна агенци€ STRUMA.COM - първи в новините на югозападна Ѕългари€. STRUMA.COM е запазена марка и като независима меди€ н€ма никаква връзка с други печатни и електронни медии със същото или подобни наименовани€.