Още подробности за кървавата драма в Слънчев бряг: Павел се покаял за жестокото убийство на приятелка си 

23 май 2020 10:25   4799 прочита


 

Пловдивчанинът Павел Георгиев е арестуван за убийството на украинската си приятелка Тетяна Николаевна, научи Флагман. бг. Той е направил пълни самопризнания, съдействал е на разследващите и се е покаял за случилото се. Не е употребил алкохол или наркотици, тъй като имал множество съпътстващи заболявания и като цяло не бил в добро здравословно състояние. Със защитата му се е заел известният несебърски адвокат Виктор Паскалев.

Според неофициалната информация, до която достигна репортер, Павел и Тетяна имали едногодишна връзка, която обаче била съпътствана от множество скандали. Последният такъв избухнал снощи – заради пари и имоти. 
Двамата се скарали сериозно, а в пристъп на ярост Павел намушкал с нож половинката си. Усещайки какво е направил, веднага се обадил на полицията, опитал да помогне на Тетяна, но тя буквално издъхнала в ръцете му. Той е съдействал на разследващите и разкрил детайли по убийството.

В момента Павел Георгиев, който е от Пловдив и по последна информация е на 63 години, е в ареста и освен здравословните проблеми е съсипан и емоционално – плаче и не може да повярва какво е сторил в момент на афект. Мярката му за неотклонение най-вероятно ще се гледа утре в Бургаския окръжен съд. Тетяна Николаевна е със статут на постоянно пребиваващ в България. Няма данни да е работила нещо. Тя е от Чирканска област, Украйна, живеела от няколко години в страната ни. 

0 коментара


Вашият коментар

ВАЖНО! Правила за публикуване на коментар
Име
Коментар