Опасна мистерия витае около въоръжения обир в столицата

17 ноември 2019 11:26   2 коментара   7532 прочита


Продължава разследването на въоръжения обир. Припомняме, че кражбата бе извършена на газстанция в събота вечерта. Малко след това стана ясно, че при нападението пострада жена, а днес се появиха и първи снимки от местопрестъплението. Обирът бе извършен в обект на кръстовището на булeвард „Тодор Каблешков” и улица „Ген. Стефан Тошев”. Все още не е ясно дали нападателетят, който е бил въоръжен с нож или друг остър предмет, е действал сам. С хладнокръвното оръжие той рани 53-годишна служителка на газстанцията. Тя не е пострадала сериозно.

Прегледана е от медицински екип на място. „Млад беше. Просто искаше оборота. Това е“, каза ранената продавачка. Знае се, че крадецът е бил сам и е успял да избяга. Не е ясна точната сума пари, която е задигнал. По непотвърдена информация тя е 1100 лева. Според информация на БНТ парите са задигнати от портмоне и не е ясно дали са лични или служебни. По данни от разследващите, цитирани от БГНЕС, в последните месеци в района са извършени няколко подобни грабежа, като на този етап не е ясно дали става въпрос за група или един човек, който повтаря схемата на нападенията.

На газстанцията работят общо четирима души, на 12-часови смени, като всички са от Радомир. По неофициална информация камерите в обекта не са работели./blitz.bg/


Още от: Синя лампа

Принтирай статия
2 коментара
17 Ноември 2019 12:07 | Ха ха
Оценка:
9
 (
9
 гласа)

"Хладнокръвно оръжие" ? Какво ли е това чудо ?17 Ноември 2019 14:39 | Следовател
Оценка:
5
 (
5
 гласа)

Напоследък все по-често се употребяват хладнокръвните оружия! Даже и от журналята!
Вашият коментар

ВАЖНО! Правила за публикуване на коментар
Име
Коментар