Ограбеното и съблечено момче проговори за грозната случка в автобус

22 февруари 2020 11:26   2 коментара   5215 прочита


„Прибирах се от залата на „Локомотив” (София), когато ме нападнаха на спирката на Подуяне. Бях с екип на ЦСКА, при което единият от нападателите ме удари, съблякоха ме и ми казаха „Махай го, идвай с нас и ще те набием”.

Единият ме удари, след това аз останах само по долнище. Те разбиха вратата и избягаха”, посочи нападнато в автобус на градския транспорт в София. Припомняме, че то беше съблечено и ограбено от трима по-големи младежи. По непотвърдена информация те са привърженици на Левски. „Може би са левскари, защото ме питаха дали съм от ЦСКА. Аз казах „да, от ЦСКА съм”.

Прибрах се с едно яке, което ми дадоха, за да не ми е студено”, каза още пострадалото дете пред Нова тв. В ефира на „Събуди се” директорът на Столичния автотранспорт Слав Монов даде повече подробности за случилото се в автобуса. „Инцидентът се е случил в петък вечерта, малко след 19 часа.

Нашият водач е чул, че има конфликт и според него всичко се е случило в рамките на 30 сек. Автобусът е спрял на червен светофар, като през това време вратата е насилствено отворена и въпросните лица се отправят в неизвестна посока”, каза Монов. „Водачът е чул, че има шум и, че възниква някакъв конфликт, но не е имал време за реакция.

Въпросното момче, след инцидента, е пътувало до шофьора, докато слезе на спирката си”, добавя той. „Инцидентът се е случил в един от 400-те нови автобуса, там има камери. Днес технически лица ще свалят записите и ще ги предадат на МВР”, заключи Слав Монов.

Glas.bg

2 коментара
22 Февруари 2020 18:57 | ��������
Оценка:
2
 (
2
 гласа)

Едни и същи цървули само че с различни прически..... половината от цска а другите от левски


23 Февруари 2020 09:45 | ���������
Оценка:
1
 (
1
 гласа)

Бий чорбата по главата
Вашият коментар

ВАЖНО! Правила за публикуване на коментар
Име
Коментар