Нова мода във въоръжените обири! Богаташки отрочета нападат с ножове

04 януари 2016 13:33   2 коментара   6762 прочита


Георги Камбуров обра златарско ателие без маска и без страх от камери

Нова мода във въоръжените обири у нас. Все по-често извършителите са младежи от богати семейства. В столицата скоро мъж заплаши с нож служителки в златарско ателие, рани една от тях и избяга със злато за 15 000 лева, предава bTV.Извършителят беше заловен. Оказа се, че е от заможно семейство и затова най-вероятният мотив да обира е нуждата от адреналин.

Георги Камбуров обира златарския магазин посред бял ден. Без да крие лицето си. Без страх от камерите. „С ножа е заплашил момичетата, наранил е едното от тях, порязал я е по ръката. След това е заграбил с шепа най-тежките ланци от витрината и избягал. Всичко е станало за около 30 секунди”, каза Емил Дечев, собственик на магазина.

Оказва се, че младежът не се вписва в типичните представи за обирджия. Няма престъпно минало. Камбуров е пуснат под гаранция от 2000 лева. И се споразумява с Прокуратурата да възстанови щетите. Засега това е наказанието му.

От МВР отчитат спад на въоръжените грабежи за изминалата година. Но от заловените, малцина са с присъди. А ако има присъди, те са предимно условни./Blitz.bg

2 коментара
04 Януари 2016 15:27 | Водач на МПС
Оценка:
7
 (
7
 гласа)

Навремето тоя младежки адреналин се изразходваше в казармата, а сега върху възрастните хора и други безпомощни.


05 Януари 2016 09:44 | Сен Сей Васко Шмиргела
Оценка:
-1
 (
3
 гласа)

Хайко

Зима е!
Мароко ойде на парти.
..жената също..
Вашият коментар

ВАЖНО! Правила за публикуване на коментар
Име
Коментар