Нов шок: Съд остави на свобода Себахтин, който закла майка си в Калоянци

20 септември 2019 10:25   2499 прочита
сн. 24rodopi.com
сн. 24rodopi.com


сн. 24rodopi.com

Нападателят нанесъл удар с нож по крака на жертвата, раната била 5 сантиметра дълбока и 16 мм широка, засегнала артерия и кръвта на жената изтекла

Рана с дълбочина от 5 сантиметра и ширина 16 мм се е оказала смъртоносна за 60-годишната жена в Калоянци, пише 24rodopi.com. Ударът с нож засегнал задколянната артерия на десния крак, което предизвикало обилното кръвотечение. Това стана ясно в съда по време на обжалването от страна на прокуратурата в Кърджали на мярката за неотклонение на задържания за убийството на жената нейн син.

Апелативните магистрати в Пловдив потвърдиха решението на съда край Арда, с което 34-годишният обвиняем за убийството бе освободен под гаранция срещу 2000 лева. Припомняме, че деянието бе извършено в малките часове на 6 септември. В хода на делото стана ясно, че синът на жертвата се върнал в нетрезво състояние в семейния дом в кърджалийското село Калоянци.

В къщата избухнал скандал между майка и син, след което жената се оказала с рана от нож в крака. Тя била транспортирана в болницата в Кърджали, където починала около 13 часа същия ден. „Злоупотребява с алкохол, конфликтен със съседите си“, бяха посочените характеристични данни спрямо младия мъж Себахтин С.

0 коментара


Вашият коментар

ВАЖНО! Правила за публикуване на коментар
Име
Коментар