Намериха тяло на гола жена в къща в Оряхово, арестуваха сина ѝ!

30 януари 2021 12:40   7287 прочита


Мистериозна смърт на възрастна жена разбуни Оряхово, съобши bulnews. В сряда полицаи намерили в дома й бездиханна 83-годишна баба Стоянка. Тя била гола и лежала на пода в локва кръв. Преди това съседи забелязали, че енергичната им комшийка не е излиза на двора.

През изминалите дни питали нейния син Стоян къде е майка му и той им отговарял, че е заминала за Варна. Това усъмнило хората и те подали сигнал на тел. 112.

След като открили трупа, ченгетата незабавно задържали нейния син Стоян, известен сред съгражданите си като Цуката. 42-годишният мъж често влиза на лечение в психиатричната болница в Карлуково. Преди няколко седмици се върнал в Оряхово и вероятно не е пиел редовно хапчетата си, заради което ставал много агресивен. По неофициална информация Стоян е бил осиновен. Баща му пък е починал преди много години, пише Глас.бг.

В петък майка му била погребана. На ритуала е присъствал и синът й, придружаван от двама полицаи.
Странното е, че официалната причина за смъртта на баба Стоянка е инсулт, което не се връзва със състоянието, в което е намерена. Категорично е било установено, че тя е починала няколко дни преди да я открият, но въпреки това синът й не е съобщил за смъртта й.

Очевидно случилото се не е квалифицирано като криминален инцидент и затова за него не бе съобщено в полицейския бюлетин на полицията.


Още за: жена   тяло   син   Още от: Синя лампа

Принтирай статия
0 коментара


Вашият коментар

ВАЖНО! Правила за публикуване на коментар
Име
Коментар