Ќовините на югозападна Ѕългари€
© —н.: iStock.comяжте повече банани и авокадо, ето защо ”чените с революионно откритие! "”биват" псориазиса с клетъчна терапи€ Ќа първи €нуари църквата отбел€зва ќбрезание √осподне и се почита паметта на —вети ¬асилий ¬елики
   –егистрац舫абравена парола

Ќамериха обесена българска студентка в »тали€


22 юли 2019 13:30   4211 прочита

сн. / iStock/Getty Images
сн. / iStock/Getty Images


сн. / iStock/Getty Images

22-годишна българска студентка от ”ниверситета в ѕави€ била намерена обесена, след като 24 часа преди това била об€вена за изчезнала, пише 24 часа.

—поред местното издание "Ћа провинча павезе” момичето изчезнало от общежитието си в университетски€ кампус в събота. ¬ недел€ местен земеделец € намерил съвсем случайно обесена на дърво на път€ " ампеджи”.

¬се още не се знае по какви причини момичето е сложило край на живота си. ѕолици€та разпитала съквартиранта на българката в двустайното жилище в общежитието, но засега н€ма €снота. —ред хипотезите за трагеди€та е любовно разочарование, но се разследва и какви са резултатите от следването на момичето.“о не е оставило никакво писмо.

«а последен път момичето било вид€но живо в събота сутринта. —лед това българката изл€зла от общежитието, минавайки през рецепци€та. ѕредполага се, че е изминала н€колкостотин метра по път€, успореден на кампуса, след което е пристигнала до горичката в дъното на път€ " ампеджи”, близо до автобусни€ гараж. Ѕългарската студентка носела със себе си въже, което според властите означава, че вече била решила да сложи край на живота си.

“ревога за изчезването надали при€телки на студентката и съквартирантът й, след като не могли да € откри€т вечерта в събота. Ќа следващата сутрин т€лото, увиснало на едно дърво, било открито от земеделеца, след което на м€стото дошли и пожарникарите. ¬ластите вече са започнали да разпитват познати на момичето, за да стигнат до мотивите за самоубийството. “€лото на студентката се намира в —ъдебна медицина, където ще бъде направена аутопси€./dariknew.bg

ќще за: студентка  кампус  общежитие ќще от: —ин€ лампа

ƒобави/гласувай в —вежо   —подели във ‘ейсбук «апомни    «а печат¬аши€т коментар

¬ј∆Ќќ! ѕравила за публикуване на коментар
 ирилизаци€
<- ползвайте «јƒЏЋ∆»“≈ЋЌќ ако н€мате кирилица

»ме оментар

¬ъведете кода от картинката

    
»нформационна агенци€ STRUMA.COM - първи в новините на югозападна Ѕългари€. STRUMA.COM е запазена марка и като независима меди€ н€ма никаква връзка с други печатни и електронни медии със същото или подобни наименовани€.