Ќовините на югозападна Ѕългари€
”жас€ващо! Ћицето на красива моделка бе изпепелено от етерично пачулиево масло (—Ќ»ћ » 18+) ”чените с революионно откритие! "”биват" псориазиса с клетъчна терапи€ Ѕивши€т на √ала се къпе в милиони, а водещата издържа —тефан
   –егистрац舫абравена парола

ћ¬– с извънредни новини за ћартин и убийството на детето от —отир€ —Ќ»ћ »


16 август 2019 12:02   14882 прочитаѕреди години ћартин, който е единствени€т и основен заподозр€н, е блудствал с негова 16-годишна близка


ћ¬– официално об€ви, че издирва 21-годишни€ ћартин “рифонов за бруталното убийство на 7-годишното момиченце от сливенското село —отир€. ЅЋ»÷ припомн€, че за тежкото престъпление се разбра късно снощи. ћеждувременно се по€ви и първа снимка на извършител€ на престъплението. –ано тази сутрин се по€виха и шокиращи подробности за зверството, а редом с това се разбра какво е правил преди година евентуални€ убиец.

"ѕолици€та издирва ћартин —то€нов “рифонов /21 г./ от град —ливен във връзка с извършено тежко криминално престъпление в района на село —отир€, —ливенска област", за€виха днес от ћ¬–. “е призоваха хората, които имат информаци€ за издирвани€, да сигнализират на тел. 112 или в най-близкото поделение на ћ¬–. јнонимността им е гарантирана! –едом с това от ћ¬– публикуваха снимки на “рифонов, направени преди време.

ћеждувременно се оказа, че зоната, в ко€то се издирва ћартин е огромна. "¬чера около 14 часа е поличен сигнал на 112 за малко момиченце, което е в безпомощно състо€ние. ¬ъпреки усили€та на лекарите то малко по-късно е починало", това за€ви главни€т секретар на ћ¬– »ван »ванов.

√лавни€т секретар на ћ¬– комисар »ван »ванов

"¬еднага след това е започнало издирване на извършител€. »ма лице от района, което е заподозр€но. «а съжаление не е задържан. «наем, че е тук в района. «абел€зан в наоколо. ƒействи€та по издирването му продължават", допълни »ванов като по€сни, че към момента ћартин е основни€т и единствен заподозр€н за бруталното престъпление.

"¬ъпросни€т заподозр€н не е въоръжен. Ќ€маме данни да е агресивен, но в предвид състо€нието му призоваваме хората да бъдат внимателни, ако го забележат и просто да ни уведом€т веднага, за да може да реагираме", призова главни€т секретар на ћ¬–. “ой по€сни, че срещу ћартин и преди е имало сигнали за предишни про€ви на насилие спр€мо деца. ќт ћ¬– по€сниха, че мъжът е безработен, саможив човек, асоциален и в много тежко финансово положение. Ќ€ма работа, н€ма образование, н€ма при€тели и е осъждан за блудство към негова близка. Ћежал е в затвора през 2017 година. “огава ћартин и жертвата му били около 16 годишни. ћайката на ћартин признала на униформените, че той има гол€м страх от куче. ћного бързо е тръгнал. ¬ себе си не е имал пари или храна. ”ниформените б€ха категорични, че днес ћартин ще бъде заловен./blitz.bg

ќще за: ћ¬–  издирване  ћартин “рифонов ќще от: —ин€ лампа

ƒобави/гласувай в —вежо   —подели във ‘ейсбук «апомни    «а печат¬аши€т коментар

¬ј∆Ќќ! ѕравила за публикуване на коментар
 ирилизаци€
<- ползвайте «јƒЏЋ∆»“≈ЋЌќ ако н€мате кирилица

»ме оментар

¬ъведете кода от картинката

    
»нформационна агенци€ STRUMA.COM - първи в новините на югозападна Ѕългари€. STRUMA.COM е запазена марка и като независима меди€ н€ма никаква връзка с други печатни и електронни медии със същото или подобни наименовани€.