МВР с извънредни новини за Мартин и убийството на детето от Сотиря СНИМКИ

16 август 2019 12:02   15547 прочита


Преди години Мартин, който е единственият и основен заподозрян, е блудствал с негова 16-годишна близка

МВР официално обяви, че издирва 21-годишния Мартин Трифонов за бруталното убийство на 7-годишното момиченце от сливенското село Сотиря. БЛИЦ припомня, че за тежкото престъпление се разбра късно снощи. Междувременно се появи и първа снимка на извършителя на престъплението. Рано тази сутрин се появиха и шокиращи подробности за зверството, а редом с това се разбра какво е правил преди година евентуалния убиец.

"Полицията издирва Мартин Стоянов Трифонов /21 г./ от град Сливен във връзка с извършено тежко криминално престъпление в района на село Сотиря, Сливенска област", заявиха днес от МВР. Те призоваха хората, които имат информация за издирвания, да сигнализират на тел. 112 или в най-близкото поделение на МВР. Анонимността им е гарантирана! Редом с това от МВР публикуваха снимки на Трифонов, направени преди време.

Междувременно се оказа, че зоната, в която се издирва Мартин е огромна. "Вчера около 14 часа е поличен сигнал на 112 за малко момиченце, което е в безпомощно състояние. Въпреки усилията на лекарите то малко по-късно е починало", това заяви главният секретар на МВР Иван Иванов.

Главният секретар на МВР комисар Иван Иванов

"Веднага след това е започнало издирване на извършителя. Има лице от района, което е заподозряно. За съжаление не е задържан. Знаем, че е тук в района. Забелязан в наоколо. Действията по издирването му продължават", допълни Иванов като поясни, че към момента Мартин е основният и единствен заподозрян за бруталното престъпление.

"Въпросният заподозрян не е въоръжен. Нямаме данни да е агресивен, но в предвид състоянието му призоваваме хората да бъдат внимателни, ако го забележат и просто да ни уведомят веднага, за да може да реагираме", призова главният секретар на МВР. Той поясни, че срещу Мартин и преди е имало сигнали за предишни прояви на насилие спрямо деца. От МВР поясниха, че мъжът е безработен, саможив човек, асоциален и в много тежко финансово положение. Няма работа, няма образование, няма приятели и е осъждан за блудство към негова близка. Лежал е в затвора през 2017 година. Тогава Мартин и жертвата му били около 16 годишни. Майката на Мартин признала на униформените, че той има голям страх от куче. Много бързо е тръгнал. В себе си не е имал пари или храна. Униформените бяха категорични, че днес Мартин ще бъде заловен./blitz.bg

0 коментара


Вашият коментар

ВАЖНО! Правила за публикуване на коментар
Име
Коментар