Ќовините на югозападна Ѕългари€
”чените с революионно откритие! "”биват" псориазиса с клетъчна терапи€ © —н.: iStock.comяжте повече банани и авокадо, ето защо Ѕивши€т на √ала се къпе в милиони, а водещата издържа —тефан
   –егистрац舫абравена парола

ћ¬– разпространи уникални —Ќ»ћ » и ¬»ƒ≈ќ от акци€та срещу јрабаджиеви в ѕловдив


1 септември 2018 17:56   12030 прочита10 млн. лева в брой и луксозен автопарк – това са иззели от специализираната прокуратура при обиска на имотите на семейство јрабаджиеви. ¬ълчо јрабаджиев – синът на бизнесмена ¬етко јрабаджиев, е задържан за 72 часа по обвинение за пране на пари. –одителите му са об€вени за издирване с европейска заповед, има информаци€, че са във ‘ранци€. “ова съобщи на брифниг днес зам.-главни€т прокурор »ван √ешев. —пециализираната прокуратура влезе вчера в офиси на хотели на семейство јрабаджиеви – „ћаринела” в —офи€ и „ћарица” в ѕловдив, във връзка с разследване за организирана престъпна група за пране на пари и данъчни измами. „“акова нещо не помн€ в ц€лата си кариера”, каза зам.-главни€т прокурор »ван √ешев по време на брифинг, цитиран от bTV. ћ¬– разпространи и снимки от акци€та в ѕловдив.

ѕо думите му пари „излизали от куфари, кутии, сейфове и касетки в банки”. —лужителите на прокуратурата не са успели да се справ€т с броенето на банкнотите и се е наложило от ЅЌЅ да предостав€т бро€чни машини, съобщава "“рафик". »ззет е и луксозен автопарк, който по груба оценка струва около 5-10 млн. лв. „Ќе можеш да забраниш на никой да е богат, но като си купуваи коли, самолети и хотели си плащай данъците”, коментира още √ешев.

Ўестима са с обвинени€ – петима за участие в организирана престъпна група и един – ¬ълчо јрабаджиев, за вторични престъплени€. ≈дин от обвинените се издирва в Ѕългари€./blitz.bg

ќще за: автопарк  прокуратура  семейство ќще от: —ин€ лампа

ƒобави/гласувай в —вежо   —подели във ‘ейсбук «апомни    «а печат¬аши€т коментар

¬ј∆Ќќ! ѕравила за публикуване на коментар
 ирилизаци€
<- ползвайте «јƒЏЋ∆»“≈ЋЌќ ако н€мате кирилица

»ме оментар

¬ъведете кода от картинката

    
»нформационна агенци€ STRUMA.COM - първи в новините на югозападна Ѕългари€. STRUMA.COM е запазена марка и като независима меди€ н€ма никаква връзка с други печатни и електронни медии със същото или подобни наименовани€.