Майката на битото дете от Перник: Искам си Вики, пия си хапчетата 

07 октомври 2020 06:39   13262 прочита


"Обичам Вики, съжалявам, че я ударих! Не я мразя. " Така майката на битата 3-годишна Виктория от Перник - Катя Никифорова, разказа защо е посегнала на дъщеря си и дали ще се бори за попечителство над момиченцето. 

 
Сагата с побоя на Вики от собствената й майка подлуди цяла България, след като в социалните мрежи изтече видео, в което Катя шамаросва плачещото по гащички момиченце. С мотива, че татко й Денис Нгуен не "те обича, не обича и мен". 


Брутално! Майка от Перник снима как бие дъщеричката си ВИДЕО 18+ 

Скандалното видео изправи страната на нокти, тъй като между шамарите и ударите в гърдите Вики вместо да бяга от майка си, тича да й целува ръка с плач. 

Начаса детето бе изведено от майката с полиция и настанено в приемно семейство, а Катя въдворена в психиатрична клиника. След което бащата Денис обяви, че си иска дъщеричката и започна дори да се среща всяка седмица с нея в присъствието на социалните служби и психолог. 

"И още съм тук в клиниката, пия си лекарствата, работя с психолог. Аз също искам да си върна детето. Нямам против Денис да се среща с детето, но съм против лъжите, които наговори по мой адрес - не съм фанатичка, не членувам и в секта. И не аз съм искала да изнасиля дъщеря си с предмет, както казва той! Именно той общуваше с един човек, който искаше и мен да изнасили, и детето ми. Затова му пусках клиповете, гнусните клипове, от които тръгна всичко - защото общуваше с лоши хора, пренебрегваше ни", разказа за вестника Катя. 

Тя вече има достъп до телефон - нещо, което в първите дни от настаняването й в психиатрична институция е нямала, разясни самата тя. Но не знае кога ще напусне здравното заведение. 

"И аз се свързах със социалните служби, защото си искам детето. Искам да си върна Вики, съжалявам за стореното. Даже голямата ми дъщеря, тя е на седем години, ми каза: "Мамо, недей да биеш Вики, това е нещо лошо! ". Съжалявам, че я ударих. Осъзнавам го", каза още Никифорова. Тя е възмутена, че бащата на Вики "я очерня" с думите си и обвиненията в медиите и пред социалните служби. 

  

"Нито е вярно, че ми е пращал по 300 паунда от Англия, където работеше, нито, че аз не съм искала да се грижа за Виктория. Трябва да видя как да извлека данните от транзакциите му, за да го докажа! Той ме молеше да заминем за Англия, но аз не исках. И тогава се събра с лоши хора. Затова направих клиповете, които днес ме очернят", казва още Катя пред "България Днес". 

Младата жена е категорична, че излезе ли от психиатрията, ще започне да се бори за дъщеричката си. И е възмутена, че детето се среща вече освен с баща си и с майка му - баба й по бащина линия. 

"Точно тя, бабата на Вики, майката на Денис, ме преби почти веднага след секциото. И две години и девет месеца не се сети за внучката си, не я е и поглеждала. А сега ходи да се среща с нея", казва Катя. 

Самата тя признава, че се е почувствала ужасно, когато социалните са отнели детето й. И осъзнава, че е постъпила лошо. Но е категорична, че ще се бори за дъщеря си, тъй като обича Вики и "чакам с нетърпение среща с детето". 


Още за: майка   вики   побой     Още от: Синя лампа

Принтирай статия
0 коментара


Вашият коментар

ВАЖНО! Правила за публикуване на коментар
Име
Коментар