Майката на Балтов: Кокинов да отиде и да излежи присъдата на убийците

30 декември 2014 10:06   4 коментара   18148 прочита
Александър Данаилов (най-вляво), Вили Георгиев (в средата) и Светлозар Стоилов (най-вдясно). Снимка: 24 часа
Александър Данаилов (най-вляво), Вили Георгиев (в средата) и Светлозар Стоилов (най-вдясно). Снимка: 24 часа


Александър Данаилов (най-вляво), Вили Георгиев (в средата) и Светлозар Стоилов (най-вдясно). Снимка: 24 часа

"Само малоумник може да пусне „трите мишки“ от капана. Лошото е, че тези хора, които ги пуснаха, са умни и съм уверен, че има причина те да са направили това. Ако за един убиец няма опасност да се укрие, за кого има?". Това каза пред Нова телевизия Борислав Балтов – брат на жестоко убития студент пред дискотека "Амнезия" Стоян Балтов, пише "24 часа".

„Писал съм няколко пъти до главния секретар на МВР и главния прокурор. Оказа се, че те не са в състояние да спрат трима неграмотни, едва завършили 8 клас убийци. Ако бях Дядо Коледа, щях да купя ковчег за съдебната система“, заяви младият мъж.

„Това, което направи Софийска градска прокуратура за трима убийци, а те са шестима, не каза, че те имат тежко криминално минало. Те са пребивали хора и тези престъпници са пуснати на свобода! Питам – кои хора лежат в арестите, след като нашите убийци са на свобода? Отговорите са: “Член еди кой си не е в моите правомощия“. Нека сега погледнат всички кой е освободил нашите убийци“, заяви по телефона майката на убития студент Зарка Димова.

„Четвърти състав, ръководен от Николай Кокинов. Една година водих война с него. Да отиде и да излежи присъдата на убийците. А ако не ги заловят, да ги излежи до живот. В 4-ти състав имаше и млад съдия и аз очаквах, че той ще има друга позиция, ще бъде по-различен. Но и той нищо не направи. Няма да има промяна!“, категорична бе почернената жена.

„И още един въпрос – защо нашите убийци са специални, ще разберем кой прати есемеса на 14.01.2009 г. - да бъде потушен протестът на студентите с ритници по същия начин, както бе убит моят син. Питам – кой изпрати този есемес? Това беше повод да бъде размазан протестът. А младежите искаха всички да бъдат осъдени и то по най-бързия начин. Те не само че не бяха осъдени, но и избягаха и се качиха на самолета“, заяви майката на Стоян Балтов.

4 коментара
30 Декември 2014 12:51 | Анонимен
Оценка:
8
 (
8
 гласа)

Лошото е, че и народът го е обхванала АМНЕЗИЯ! Че бързо всичко се забравя. Да пази Господ да не попада никой под "обувките" на прости и долни хора като тези момченца.


30 Декември 2014 14:05 | blagoevgrad
Оценка:
5
 (
5
 гласа)

Само да знаете тоя в средата са го извели от БГ, таткото се кри 2-3 години в Китай преди години заради далавери с наркотици. После се върна и стана "голям" бизнесмен. За жалост това е БГ през 2014-2015 г.


31 Декември 2014 07:25 | БОКО
Оценка:
-1
 (
1
 гласа)

защо само кокинов, а премиера, С Л Ъ Н Ц Е ''КОЙТО ГО ПОКРОВИТЕЛСТВА, НЕ Е ЛИ ПО-ВИНОВЕН, спомнете си сбирката в Банкя
Вашият коментар

ВАЖНО! Правила за публикуване на коментар
Име
Коментар