Лоши новини за мощната банда на Митко Полицая от 15 сводници в 3 софийски бардака

26 октомври 2020 19:53   3266 прочита


Групата била създадена в края на 2016 г. и ръководена от Д.М., който пряко контролирал и дейността на един от столичните еротични барове

Специализираната прокуратура внесе в Специализирания наказателен съд обвинителен акт срещу 15 лица, обвинени за участие в организирана престъпна група за набиране на жени и склоняването им към развратни действия. Както БЛИЦ писа те бяха задържани на 28 февруари 2020 г. Разследването установи, че за прикриване на престъпната им дейност те  използвали три еротични бара в София, легално стопанисвани и управлявани от самите тях.

Разследване: Тарторът на бандата за секс услуги Митко Полицая, издаден от шефки на бардаци Събраните доказателства сочат, част от жените първоначално били привличани на работа в заведенията с обещания за високо заплащане. Впоследствие те били поставяни в условия на зависимост (най-често финансова), склонявани били да предоставят сексуални услуги срещу заплащане и подлагани на строг контрол.

Ако някоя от жените отказвала да проституира, следвал психически тормоз, глоби, неизплащане на хонорари и възнаграждения. Групата била създадена в края на 2016 г. и ръководена от Д.М., който пряко контролирал и дейността на един от столичните еротични барове.

Той еднолично взимал решенията, поставял задачите на участниците и следял за изпълнението им. За целта той привлякъл в групата свои приближени, на които възложил управлението на нощните заведения, събирането на парите от предоставяните секс услуги и отчитането им пред него.

Извънредна новина от спецсъда за сексбандата на Митко Полицая По-долу в йерархията били заместник-управителите и лицата, натоварени с функциите да организират, контролират и водят счетоводство на проституиращите. Набирането на „труженички“ било възложено на четирима от участниците в групата. Цената на стандартна услугата била твърда - 150 лева, като половината от тях оставали за групата.

Към момента осем от обвинените са с мярка за неотклонение „Домашен арест“, останалите с парични гаранции от 10 000 до 15 000 лава. Предстои Специализираният наказателен съд да насрочи разпоредително заседание по делото. Димитър Митров – Митко Полицая, знаков бос на проституцията в София от края на 90-те години на миналия век. 

Митко Полицая и още 14 души от групата му бяха арестувани през февруари, когато от прокуратурата и ГДБОП влязоха в три стриптийз бара в София. Това е трети арест за него като ръководител на сводници. Подсъдим е в Специализирания наказателен съд заедно с освободения Спас Даскалов, който имал важна роля в организацията му.
 


Още от: Синя лампа

Принтирай статия
0 коментара


Вашият коментар

ВАЖНО! Правила за публикуване на коментар
Име
Коментар