Ќовините на югозападна Ѕългари€
“айната на една отвара, ко€то прави чудеса с т€лото ви   расавица! ћъжете въздишат по √ришовата Ќикол “ежки дни за ƒеси —лава! “€ огромна си стои вкъщи, Ѕлагой вилнее по кръчмите (‘ото)
   –егистрац舫абравена парола

Ћиди€ —калата от ѕерник излезе от ареста! ¬ижте първите й думи


15 септември 2018 18:05   14403 прочита



Ѕизнесдамата Ћиди€ —таноева, позната и като Ћиди€ —калата вече не е в ареста, а е пусната на свобода. Ѕез обвинение. ѕрипомн€ме, че Ћиди€ —таноева беше задържана във ¬елинград при акци€ на —пециализираната прокуратура заради съмнени€, че е участвала в престъпна схема с бивши€ си мъж ≈влоги —таноев – Ѕирмата в организирана престъпна група за нелегално производство на цигари и пране на пари.

"Ќ€мам нищо общо с бивши€ ми мъж от пет години. ќт тогава не съм го чувала и виждала, а от три години сме официално разведени. Ќито аз, нито синът ми √еорги имаме представа за негови€ официален или неофициален бизнес. Ќе се интересуваме от това какво прави, не знаем дали извършва престъплени€ или не. Ќе поддържаме отношени€ с този човек", каза —калата пред HotArena.

 

 ќще от: —ин€ лампа
ƒобави/гласувай в —вежо   —подели във ‘ейсбук «апомни    «а печат



¬аши€т коментар

¬ј∆Ќќ! ѕравила за публикуване на коментар
 ирилизаци€
<- ползвайте «јƒЏЋ∆»“≈ЋЌќ ако н€мате кирилица

»ме



 оментар





¬ъведете кода от картинката

 



   
»нформационна агенци€ STRUMA.COM - първи в новините на югозападна Ѕългари€. STRUMA.COM е запазена марка и като независима меди€ н€ма никаква връзка с други печатни и електронни медии със същото или подобни наименовани€.