расавица! ћъжете въздишат по √ришовата Ќикол ”чените с революионно откритие! "”биват" псориазиса с клетъчна терапи€ © —н.: iStock.comяжте повече банани и авокадо, ето защо
   –егистрац舫абравена парола

 ървавата свада в Ѕургас заради секс с обвързана жена и заплахи за смърт! (—Ќ»ћ »)


12 юли 2018 09:13  1 коментар   5632 прочита≈кшънът, който се разигра тази нощ в бургаски€ жк. „ћеден рудник”, е заради момиче... при това обвързано. »ван »ванов, един от администраторите на попул€рната фейсбук група „Ўофьори Ѕургас” влезе в люта битка за сърцето на красива, но обвързана бургазлийка, ко€то е насто€ща половинка на јнтон ∆. —порът между двете момчета започнал преди н€колко дни. »ван писал на при€телката на јнтон, а след това му се похвалил, че имал интимни отношени€ с не€. ѕо твърдени€та на јнтон това категорично е лъжа, но се €досал, че »ван си позвол€ва да говори така за любимата му. —кандалът ескалирал и младите бургазлии, които със сигурност имат хил€ди часове във фитнеса, си уговорили среща да се вид€т и да обсъд€т проблема. »ван бил с още двама при€тели, които обаче останали в колата. „“ой започна да ми пише къде съм, да отида до училището до последната спирка в комплекса. ќтидох да се разберем като хора.

“огава јнтон извади ножа и тръгна към мен и пробва да ме наръга, паднах на зем€та, докато се дърпан назад. «аплашваше ме, че ще ме убие на м€сто, усп€х да го избутам, но през това време той ме наръга н€колко пъти по крака”, така об€сни ситуаци€та »ван »ванов. —поред разказите на јнтон ∆. обаче ситуаци€та била коренно различна. Ќож изобщо е н€мало по време на мелето. „ѕисах на »ван защо прави интриги и говори неверни неща. —карахме по фейсбук, започнахме да се обиждаме и заплашваме. ƒа, уговорихме се да се видим, в€рно е. Ќо той дойде с €сни€ мотив, че ще ме убие, че ще ме размаже.

«апочна да ме удр€ с камъни по главата. —кандалът ескалира. «апочна да се прави на много велик. ƒа обижда мен и при€телката ми. —ега ще ми прав€т операци€, със счупена челюст съм. Ќе съм вадил никакъв нож и не съм го наръгал. ’ора от близката къща изл€зоха, когато чуха панаира, те вид€ха какво се случи. “ова са лъжи”, категоричен е јнтон.  ъм момента здравословното състо€ние на јнтон ∆. е влошено. Ќастанен е в болница, а всеки момент предстои да започне операци€, твърд€т негови близки. »ван пък сам публикува снимки във фейсбук и се показа окървавен след мелето, но жалба в полици€та не е подал.

ЅЋ»÷

ќще за: свада  Ѕургас  жена ќще от: —ин€ лампа

ƒобави/гласувай в —вежо   —подели във ‘ейсбук «апомни    «а печат


1 коментар

12 юли 2018 17:01 | красо
ќценка:
7
 (
7
 гласа)

наркомани
¬аши€т коментар

¬ј∆Ќќ! ѕравила за публикуване на коментар
 ирилизаци€
<- ползвайте «јƒЏЋ∆»“≈ЋЌќ ако н€мате кирилица

»ме оментар

¬ъведете кода от картинката

    
»нформационна агенци€ STRUMA.COM - първи в новините на югозападна Ѕългари€. STRUMA.COM е запазена марка и като независима меди€ н€ма никаква връзка с други печатни и електронни медии със същото или подобни наименовани€.