Кумецът на Цветан Василев в полицейски екшън с Мерцедес S-класа

15 септември 2019 10:42   12516 прочита


Кумецът на Цветан Василев - бизнесменът Георги Георгиев, известен още като Жоро Г***, е сътворил страшен екшън снощи в пловдивско. Към 01. 30 през нощта, сериозно подпийнал, Жоро Г*** пристигнал от София с луксозна лимузина Мерцедес, S-класа. Той напирал да стигне до Кръстова гора, където снощи всички поляни били пълни с миряни заради Кръстовден. По думите на бизнесмена той настоявал да се качи на святото място, защото искал да присъства на литургия на митрополит Николай.

Край село Борово, обаче, бил спрян от полицията и помолен да изчака, тъй като автомобилите били страшно много. Затова полицаите направили организация и на етапи пропускали колите, за да не се образуват още по-големи задръствания. Шофьорът на Георгиев, който до този момент го карал, слязъл от колата заедно с шефа си. В един момент, без да предупреди нито шофьора, нито някой друг, Георгиев влязъл на бегом в лимузината, дал газ и подкарал луксозното возило.

За щастие полицаят, който опитал да го спре, отскочил встрани и така се разминал с трагедия. Последвала кратка гонка с полицейски автомобил, с включени сирени. 100 метра напред Жоро Г*** попаднал в задръстване. След като излязъл от колата по разпореждане на ченгетата, той започнал да ги бута, блъска и обижда и да ги заплашва с уволнение.

Взетата кръвна проба за алкохол се оказала положителна. Жоро Г*** е бил арестуван за хулиганство за 24 часа. Днес е бил освободен. Припомняме, че кумецът на Цветан Василев владее ключов хотел във Велико Търново, имоти за милиони, като всичко е ипотекирано в КТБ. В бизнес средите се говори, че всичките тези милиони са на Цветан Василев, а кумецът му е подставено лице. /blitz.bg

0 коментара


Вашият коментар

ВАЖНО! Правила за публикуване на коментар
Име
Коментар