Крадци обезкостиха цяла къща край София, дори си сготвиха!

30 ноември 2020 11:12   4687 прочита


Вила край София е била буквално "обезкостена" от крадци. Разглобени са били дори кухнята и спалнята. А за капак крадците си сготвили и обяд. Служителите на СОТ нито са отишли на мястото, нито са се обадили на собствениците на вилата.

„Нямаше ни около 5 дни. Крадците са прекарали поне два дни в изнасяне. Най-шокиращото е, че на всичкото отгоре са си и готвили в къщата, имаше остатъци от храна. Имали са абсолютното спокойствие, че нищо не може да им се случи, макар че имаме СОТ”, разказа потърпевшият собственик Стоян Зарков пред Нова.

По думите му, откраднатото възлиза на 10 000 лв.

Заради спиране на тока, от охранителната фирма не са получавали сигнал от къщата. Така близо 4 дни вилата не е била под наблюдение.

Служителите на СОТ нито са отишли на мястото, нито са се обадили на собствениците на вилата.

Под поста в социалната мрежа потребители коментират, че това може да е вътрешна афера и подозират, че служители на СОТ-а са замесени в наглата кражба:

"Здравейте, ние имаме същата случка, на същото място, към същият СОТ. Смятаме, че това са охранителите на фирмата, сложихме камери, и видяхме как единия прескача оградата през нощта, под предтекст че имало сигнал, а сигнала дойде след като го хванаха периметърните датчици."/Глас.бг


Още за: София   крадци   вила   Още от: Синя лампа

Принтирай статия
0 коментара


Вашият коментар

ВАЖНО! Правила за публикуване на коментар
Име
Коментар