Кметът на окървавеното село Сотиря разкри що за странен тип бил издирваният Мартин

16 август 2019 12:21   4428 прочита


21-годишният Мартин Стоянов Трифонов е бил затворен, ограничен, нямал приятели. Това разказа кметът на село Сотиря Димчо Георгиев за издирвания за убийство и изнасилване на 7-годишно момиче млад мъж. „Работи по вилите. Някой възрастен човек да го хване, нещо да пренесе“, разказа кметът за заниманията на Трифонов. Той посочи още, че миналата година Трифонов е пострадал при инцидент с кучета, в който мъж е бил разкъсан от животните.

„Той е човекът, който минавал покрай курията и кучетата се пускат върху него. И стопанинът се пуснал да го спасява да не го ухапят“, обясни Георгиев. Тогава имало съмнения, че той е провокирал кучетата. Кметът описа младежа като:

„По-странна личност, тих, затворен, сумти. Има негови си представи за нещата. Върви си и си мисли негови работи“. Той каза още, че в селото се говори, че Трифонов посягал и на други деца. „Не знам със сигурност и не е доказано“, подчерта той. В издирването на Трифонов е хвърлен сериозен ресурс. Вдигнат е хеликоптер, на място има полиция и военни. Районът, където е открит трупът на детето, е отцепен.

„Много хубаво дете беше. Всяка сутрин ги виждах като отиваха за хляб. Даже оня ден я видях, държеше плюшено мече. Питах я за детска градина, каза: „Сега е ваканция, септември първи клас“, разказа пред камерата шокирана съседка на почерненото семейство./blitz.bg/

0 коментара


Вашият коментар

ВАЖНО! Правила за публикуване на коментар
Име
Коментар