Касапница заради жена окървави центъра на Бургас

24 септември 2020 13:35   3189 прочита


Кървавата драма се разигра вчера пред десетки граждани, чакащи на спирката пред Новата поща

Мъж на около 30 години бе намушкан след кървав екшън на оживена автобусна спирка в центъра на Бургас. Мястото на инцидента е кръстовището на Новата поща, пред парадния вход на Свободния университет, съобщава "Флагман".

Според свидетели – двама таксиметрови шофьори, покрай спирката, по тротоара, бутайки велосипед, минавал млад мъж.

Той бил засечен от друг, на видима възраст – негов връстник, който внезапно се изправил, когато го видял, лицето му потъмняло от злоба и започнал да псува. Велосипедистът опитал да избяга, яхвайки колелото, но след около 20 м бил застигнат от летяща бутилка, пълна с бира до половината. В това време по трилентовата улица в посока бул. „Сан Стефано” е било пълно с чакащи на светофара коли.

Само минута по-късно, велосипедистът направил обратен завой, върнал се на мястото и започнал да забива нож в тялото на обиждащия го преди това. „Гледката беше толкова страшна, че аз се обърнах с гръб и не исках да гледам, хората се разбягаха, раненият беше в много тежко състояние. Чух, че става въпрос за жена, която двамата не могат да поделят.

И двамата имаха вид на хора, които се друсат. Поведението им беше повече от ненормално”, каза един таксиметровите шофьори, който продължава да дава показания. Линейка на Бърза помощ откара пострадалия в УМБАЛ-Бургас. Под козирката на спирката се виждат две локви кръв./Блиц

 


Още за: драма   жена   Бургас   Още от: Синя лампа

Принтирай статия
0 коментара


Вашият коментар

ВАЖНО! Правила за публикуване на коментар
Име
Коментар