Касапница! Ето как 30-годишната Коца закла опонент при масово сбиване, убийцата влиза в съда

02 май 2016 15:56   1 коментар   7816 прочита


Окръжна прокуратура – Ловеч внесе в съда обвинителен акт срещу 30-годишна жена за извършено убийство на мъж в с. Голяма Брестница, станало по време на масово сбиване - престъпление по чл. 115 от НК.

Обвинениието срещу Коца И. е за това, ча на 08.11.2014 г. около 22.00 ч. в с. Голяма Брестница, Ловешка област, пред къща на ул. „ Жидевица” умишлено умъртвила Андрей З. на 50 години от с. Градежница.

На 08.11.2014г. в с. Голяма Брестница празнували празника на църквата на селото. Първо празнували в заведение, а след това родните се събрали в къщата на Коца И. Малко по-късно разбрали, че из селото се движат две коли с хора, които ги търсели. Всички от семейството излезли от къщата, като се въоръжили с ножове, лопати, брадви. Двете коли спрели и от тях излизли седем човека, между които и убития. Почти веднага възникнала разспра, която бързо преминала в масово сбиване, по време на което обвиняемата нанесла три удара с нож в тялото на мъжа от Градежница. Пострадалият починал на път за болницата.

Предстои насрочнване наделото за разглеждане от Окръжен съд Ловеч.


Още за: коца   убийство   съд   Още от: Синя лампа

Принтирай статия
1 коментар
02 Май 2016 19:54 | ???
Оценка:
2
 (
2
 гласа)

Това са само цигански истории.
Вашият коментар

ВАЖНО! Правила за публикуване на коментар
Име
Коментар