Какво е криела майката на 3 деца, която скочи от 7-мия етаж навръх Великден? 

25 април 2020 11:05   15971 прочитаОкръжната прокуратура в Бургас е образувала досъдебно производство по чл. 115 от НК след смъртта на 32-годишната гражданка на ЮАР Давидс Анилине Мариел. Разследването включва две възможни версии – умишлено убийство и склоняване към самоубийство. Ще се извършат обстойни следствени действия, за да отпадне и най-малкото съмнение за извършено престъпление по най-тежкия член от Наказателния кодекс, преди да се каже окончателно, че става въпрос за самоубийство. 

Досега наблюдаващият прокурор от Окръжна прокуратура Ангел Ангелов е назначил оглед на местопроизшествието и на трупа в деня на трагедията, но днес той отново е възложил оглед на тялото, намиращо се в моргата. Втора съдебно-медицинска експертиза ще трябва да докаже освен политравматизма от първата, дали има следи от предходно насилие по тялото. Назначени са и две химически експертизи – едната е за употреба на алкохол, а другата – за наркотици. 

До този момент са разпитани мъжът й Димитър и майка му, които са преки свидетели на разигралата се в дома им драма, преди жената да полети от 7-ия етаж. 

Приятелите на 32-годишната мулатка са изпратили във Флагман. бг последната й публична снимка. Тя е направена на рождения й ден, на 19 ноември 2019 година в ресторант „Златна котва” в Бургас. Там са били мъжът й Димитър И., който е до нея в кадъра, трите им деца и много приятели. Именно те настояват компетентните органи да си свършат работата и да изяснят причината, поради която тази на външен вид уравновесена и интелигентна жена, е скочила от балкона на 7-ия етаж на новия си луксозен дом в Бургас, навръх Великден. Най-близките им приятели смятат, че Ани обичала безумно децата си. 

Те твърдят още, че чужденката носела в себе си неописуема болка, която обаче криела. Имало обективни причини, които са довели до ужасната й гибел. 

Предстои истината да се разбере... 

Предстои разпит на брата на Димитър – Калоян. Именно в неговата къща в кв. Лозово се намират в момента Димитър и трите му деца. 

0 коментара


Вашият коментар

ВАЖНО! Правила за публикуване на коментар
Име
Коментар