Жестоко убийство потресе Хасково! Тялото е било в стадий на разложение 

06 юли 2020 12:24   2832 прочита


  Окръжна прокуратура-Хасково привлече като обвиняема Д. В., на 46 г., за това, че е умъртвила по особено мъчителен начин и с особена жестокост майка си Г. В., на 68 г., която е била в безпомощно състояние – престъпление по чл. 116 ал. 1 т. 3, 5, 6, вр. чл. 115 от НК. На 4. 07. 2020 г., в 03, 47 ч., в РУ – Хасково е получен сигнал от 21-годишната внучка на Г. В., че 68-годишна жена, живуща в апартамент в гр. Хасково, на бул. „Васил Левски“, е в тежко здравословно състояние.

Пристигналият на място полицейски екип установил, че 46-годишна жена, дъщеря на Г. В., заедно с подаващата сигнала и 12-годишно момиче, всички нейни роднини, са изнесли на улицата трупа на пострадалата, увит в чаршаф. Тялото е било в стадий на разложение, което затруднило изясняване на причините за смъртта.

Назначената аутопсия показала, че на жертвата е бил нанесен побой преди три дни, като в резултат на получените телесни увреждания, жената е починала. По случая е образувано досъдебно производство, разследването по което се води от разследващ полицай от ОД на МВР – Хасково. В хода на разследването е бил извършен оглед на местопроизшествие, иззети са веществени доказателства, разпитани са свидетели, проведен е следствен експеримент и е била назначена и съдебномедицинска експертиза. 

  Blitz. bg

0 коментара


Вашият коментар

ВАЖНО! Правила за публикуване на коментар
Име
Коментар