Жестока гавра! Деца хвърлят пиратки по котка и я палят с кибрит 18+

21 януари 2020 08:12   3 коментара   5649 прочита


Ужасяващи кадри на насилие над животно шокираха социалните мрежи. Видео от профила на непълнолетно момиче в Instagram показва гавра с бездомна котка, алармираха възмутени потребители пред TrafficNews. На кадрите се вижда как децата гърмят пиратки върху безпомощното животно и го палят с кибрит, при това без капка угрижение. 

Кошмарната случка се развива в Бургас, а притеснени граждани призовават да бъде подаден сигнал в полицията в морския град. Те настояват училището, в които учат децата, както и родителите им, да бъдат незабавно уведомени за бруталното насилие. Момичето, което е снимало клипа, пуснало ново видео в профила си в Instagram, на което обяснява, че не е виновно за случилото си. По думите му момчетата са извършители, а то само снимало. 

Възмутените потребители във Facebook са категорични, че непълнолетните престъпници могат да извършат още по-големи жестокости. Именно затова е важно да бъдат сезирани съответните органи. По думите им родителите им също трябва да бъдат санкционирани, а децата изпратени в детска педагогическа стая. 

"Това са потенциални бъдещи убийци! С каква злоба и безочие бие животното... нямам думи. А момичето също не е оправдано.. това че "просто снима" не означава, че не е виновна. Фактът, че снима нещо такова доказва, че е същата като тях. Нито се опитва да спре момчето, нито нищо. Определено на всичките там им трябва сериозна лекарска помощ. И изобщо не ме интересува, че са деца. Каквито ще да са! Това, което правят изобщо не е "детска игра"", гласи един от коментарите. 

3 коментара
21 Януари 2020 10:17 | Аз
Оценка:
2
 (
2
 гласа)

Нали са малолетни. Законът ги закриля. Докога ще е така ?Строги закони за всички изчадия, независимо от възрастта.


21 Януари 2020 11:12 | Ти
Оценка:
1
 (
1
 гласа)

прав си, ама и мама и тате имат вина


21 Януари 2020 12:34 | психолог
Оценка:
3
 (
3
 гласа)

Бостънският Удушвач... говори ли ви нещо.. знаете ли кои са били първите му жертви..? А децата убийци, които са на по 12.. знаете ли те с какво са започнали убийствата, когато са били още на седем... Това е психично разстройство, което не познава възрастови граници и закони. И тези деца след пет години, ще направят същото, каквото се случи в Галиче оня ден. Това е!!
Вашият коментар

ВАЖНО! Правила за публикуване на коментар
Име
Коментар