Жена сви $22 000 от кола в Бургас. Лукс й се прищяло!

21 октомври 2020 13:18   2947 прочита


33-годишна криминално проявена жена от Казанлък задигна чанта, съдържаща служебни документи и сумата от 22 000 долара, съобщиха от ОДМВР Бургас.

Разследващите съобщават, че средствата били служебни – на корабна фирма от Варна и били оставени чанта от лаптоп, в паркирана "Дачия Дъстър", ползвана от 33-годишен мъж от село Каменар.

Към момента е ясно, че колата е била оставена пред магазин на бул. "Демокрация" №22, където ловката крадла се промъкнала и свила крупната сума.

Установено е, че мъжът спрял автомобила и влязъл в магазина, за да си купи храна и напитки, но не заключил купето, пише Глас.бг.

Жената, която е без постоянна работа и адрес, преминала случайно покрай колата, видяла, че отворена, отворила вратата, взела чантата и изчезнала.

След проведено скоростно издирване е установена самоличността й, като са проследени различни нейни локации из България. Последно е била прихваната във Варна, където е и била задържана.

Крадлата направила пълни самопризнания пред инуформените, но върнала едва 5 400 долара и 1 535 лв., както и бижута и луксозни стоки, купени вече с част от откраднатите пари.

Работата по случая продължава, образувано е досъдебно производство.


Още за: жена   кола   пари   Още от: Синя лампа

Принтирай статия
0 коментара


Вашият коментар

ВАЖНО! Правила за публикуване на коментар
Име
Коментар