Ќовините на югозападна Ѕългари€
Ѕивши€т на √ала се къпе в милиони, а водещата издържа —тефан —нимка: ezine.bg—елска кухн€! ƒрусан кебап Ќа първи €нуари църквата отбел€зва ќбрезание √осподне и се почита паметта на —вети ¬асилий ¬елики
   –егистрац舫абравена парола

»звънредно! «аловиха двама убийци в столични€ квартал Д»згревУ


11 септември 2019 10:56   2083 прочита«а зверството са задържани двама души


ƒвама души са задържани във връзка с жестокото убийство в столични€ квартал „»згрев“. ЅЋ»÷ припомн€, че в първи€ ден от септември бе намерен окървавен труп на мъж. ћалко по-късно стана €сно, че убити€т е 43-годишни€ ƒесислав ѕетров. —ега стана €сно, че за зверството са задържани двама души. Ѕързо било из€снено, че строител€т е пил предната вечерта преди да бъде намерен трупът му.

–азбрало се кои са били другарите му по чашка. ƒвама от т€х б€ха задържани за разпит миналата седмица. ќказало се, че са невинни. “е обаче издали побойниците, които пребили до смърт с дървени пръти ѕетров. “ой починал от тежка черепно-мозъчна травма. Ќаложи се и един от мъжете да бъде об€вен освен за общодържавно и за международно издирване. ƒвамата са задържани за 72 часа. “е са обвинени в убийство по особено жесток начин. ѕрокуратурата ще им иска посто€нен арест.

ќще за: арест  убийци  квартал ќще от: —ин€ лампа

ƒобави/гласувай в —вежо   —подели във ‘ейсбук «апомни    «а печат¬аши€т коментар

¬ј∆Ќќ! ѕравила за публикуване на коментар
 ирилизаци€
<- ползвайте «јƒЏЋ∆»“≈ЋЌќ ако н€мате кирилица

»ме оментар

¬ъведете кода от картинката

    
»нформационна агенци€ STRUMA.COM - първи в новините на югозападна Ѕългари€. STRUMA.COM е запазена марка и като независима меди€ н€ма никаква връзка с други печатни и електронни медии със същото или подобни наименовани€.