Ќовините на югозападна Ѕългари€
”жас€ващо! Ћицето на красива моделка бе изпепелено от етерично пачулиево масло (—Ќ»ћ » 18+) —узанита мила коли и помпала гуми, за да събере пари за клипа си  расавица! ћъжете въздишат по √ришовата Ќикол
   –егистрац舫абравена парола

»звънредно: ”биецът на хазартни€ бос ћиджурина призна вината си, искат му огромна кръвнина


17 септември 2019 11:56   5264 прочитаћихаил —танчев, който през юни 2018 година застрел€ хазартни€ бос  оста Ќиколов-ћиджурина и прострел€ бившата си при€телка —имона “одорова, изпаднала в кома за повече от две седмици, току-що призна вината си при започването на наказателни€ процес в Ѕургаски€ окръжен съд(Ѕќ—).

Ќа разпоредителното заседание —танчев пожела съкратено съдебно следствие с пълното признаване на вината си и използване на възможността за редуциране на присъдата си с 1/3.

“ой е подсъдим по чл.116 и го грози присъда от 20 до 30 години затвор. —ъдебната практика в подобни случаи сочи, че наказани€та при признаване на вината са около 20 години.

—имона “одорова, ко€то оцел€ по чудо при стрелбата и днес живее втори живот, не намери сили да се изправи очи в очи с бивши€ срещу —танчев.

ѕред съдебни€т състав днес т€ бе декларирала, че желае да бъде конституирана като граждански ищец и претендира за обезщетение от 70 хил.лева. —емейството на  оста Ќиколов също пред€виха граждански иск срещу ћихаил —танчев. “римата му законни наследници претендират за общо 350 хил.лева.

ѕроцесът продължава - очаквайте подробности! /flagman.bg

ќще за: ћихаил —танчев  вина  процес ќще от: —ин€ лампа

ƒобави/гласувай в —вежо   —подели във ‘ейсбук «апомни    «а печат¬аши€т коментар

¬ј∆Ќќ! ѕравила за публикуване на коментар
 ирилизаци€
<- ползвайте «јƒЏЋ∆»“≈ЋЌќ ако н€мате кирилица

»ме оментар

¬ъведете кода от картинката

    
»нформационна агенци€ STRUMA.COM - първи в новините на югозападна Ѕългари€. STRUMA.COM е запазена марка и като независима меди€ н€ма никаква връзка с други печатни и електронни медии със същото или подобни наименовани€.