Извънредно: Убиецът на хазартния бос Миджурина призна вината си, искат му огромна кръвнина

17 септември 2019 11:56   5898 прочита


Михаил Станчев, който през юни 2018 година застреля хазартния бос Коста Николов-Миджурина и простреля бившата си приятелка Симона Тодорова, изпаднала в кома за повече от две седмици, току-що призна вината си при започването на наказателния процес в Бургаския окръжен съд(БОС).

На разпоредителното заседание Станчев пожела съкратено съдебно следствие с пълното признаване на вината си и използване на възможността за редуциране на присъдата си с 1/3.

Той е подсъдим по чл.116 и го грози присъда от 20 до 30 години затвор. Съдебната практика в подобни случаи сочи, че наказанията при признаване на вината са около 20 години.

Симона Тодорова, която оцеля по чудо при стрелбата и днес живее втори живот, не намери сили да се изправи очи в очи с бившия срещу Станчев.

Пред съдебният състав днес тя бе декларирала, че желае да бъде конституирана като граждански ищец и претендира за обезщетение от 70 хил.лева. Семейството на Коста Николов също предявиха граждански иск срещу Михаил Станчев. Тримата му законни наследници претендират за общо 350 хил.лева.

Процесът продължава - очаквайте подробности! /flagman.bg

0 коментара


Вашият коментар

ВАЖНО! Правила за публикуване на коментар
Име
Коментар