Ќовините на югозападна Ѕългари€
“айната на една отвара, ко€то прави чудеса с т€лото ви  ѕолезно е да прочетете! 20 правила за етикет, които вс€ка дама тр€бва да знае Ѕърза пица с €йца
   –егистрац舫абравена парола

»звънредно! —пецакци€ в ѕоморие, закопчаха известните мутри Ѕарбарона и ѕлешиви€


8 август 2019 11:10   4190 прочита—пециализирана полицейска акци€ на —ѕ— и отдел „ риминална полици€” към ќƒ на ћ¬– в Ѕургас се провежда в този момент на територи€та на ѕоморие, съобщава ‘лагман.бг. √радът е блокиран от полици€, а ченгета извършват арести на поне два адреса.

ѕо информаци€ на изданието арестувани са ћартин ƒушев-Ѕарбарона и ¬еселин  ръстев-ѕлешиви€ – две от известните имена в местни€ ъндърграунд. “е са закопчани по основателни подозрени€ за разпространение на наркотици. ќт ќƒ на ћ¬– в Ѕургас отказват коментар. јкци€та все още продължава.

ѕреди четири години Ѕарбарона и ѕлешиви€ б€ха задържани по обвинение за побо€ над —то€н “ончев, но впоследствие б€ха оправдани. —рещу ƒушев върви дело и в —пециализирани€ наказателен съд в —офи€ за участие в ќѕ√ за разпространение на наркотици, като част от групата на ћазни€. /blitz.bg

ќще за: спецакци€  ѕоморие  мутри ќще от: —ин€ лампа

ƒобави/гласувай в —вежо   —подели във ‘ейсбук «апомни    «а печат¬аши€т коментар

¬ј∆Ќќ! ѕравила за публикуване на коментар
 ирилизаци€
<- ползвайте «јƒЏЋ∆»“≈ЋЌќ ако н€мате кирилица

»ме оментар

¬ъведете кода от картинката

    
»нформационна агенци€ STRUMA.COM - първи в новините на югозападна Ѕългари€. STRUMA.COM е запазена марка и като независима меди€ н€ма никаква връзка с други печатни и електронни медии със същото или подобни наименовани€.