Ќовините на югозападна Ѕългари€
ƒомашен мехлем разрушава шиповете “айната на една отвара, ко€то прави чудеса с т€лото ви  Ѕърза пица с €йца
   –егистрац舫абравена парола

»звънредно! ѕетролен бос е застрел€н в —офи€


2 август 2019 15:36   36568 прочита«ет€т на един от най-попул€рните врачански бизнесмени √еорги √еоргиев, попул€рен в града като √ошко «латарчето, е открит мъртъв, съобщава BulNews.bg. 48-годишни€т »ли€н јлександров е намерен застрел€н в главата до бензиностанци€ в —офи€. ƒо трупа е открит пистолетът, с който бил произведен фатални€т изстрел.

—толичната полици€ вече е започнала работа по случа€. “епърва ще се из€сн€ва как точно се е разиграла трагеди€та.  риминалистите работ€т и по двете версии – убийство и самоубийство.

»ли€н дълги години бил в бизнеса с петрол и имал н€колко бензиностанции. — жена си ѕърволета имат около 10-годишна дъщеричка. Ѕлизките на мъжа вече са уведомени за трагеди€та. ƒнес около об€д черната вест за смъртта дошла в родни€ му врачански квартал "Ѕистрец". —лед като съобщили на майка му за трагеди€та, се наложило лекари с линейка да окажат първа помощ на почернената жена. /blitz.bg/

ќще за: убийство  √еорги √еоргиев  бензиностанци€ ќще от: —ин€ лампа

ƒобави/гласувай в —вежо   —подели във ‘ейсбук «апомни    «а печат¬аши€т коментар

¬ј∆Ќќ! ѕравила за публикуване на коментар
 ирилизаци€
<- ползвайте «јƒЏЋ∆»“≈ЋЌќ ако н€мате кирилица

»ме оментар

¬ъведете кода от картинката

    
»нформационна агенци€ STRUMA.COM - първи в новините на югозападна Ѕългари€. STRUMA.COM е запазена марка и като независима меди€ н€ма никаква връзка с други печатни и електронни медии със същото или подобни наименовани€.