Ќовините на югозападна Ѕългари€
ѕолезно е да прочетете! 20 правила за етикет, които вс€ка дама тр€бва да знае —узанита мила коли и помпала гуми, за да събере пари за клипа си ¬ол€! ∆ени е в инвалидна количка, но продължава да покор€ва върхове със силата на духа си
   –егистрац舫абравена парола

»звънредно от √ермани€: Ѕългарски гражданин е станал жертва на джихадиста, окървавил Ћимбург с краден камион


8 октомври 2019 15:39   3889 прочита≈дин български гражданин е сред пострадалите при инцидента в Ћимбург, √ермани€, при който камион блъсна 8 автомобила, съобщиха от пресцентъра на ћинистерството на външните работи. ѕо информаци€ на германската полици€ български€т гражданин е получил леки наран€вани€, оказана му е медицинска помощ, след което е бил освободен от медицинско наблюдение.

 ъм момента н€ма официални данни за мотивите за инцидента, разследван от германските власти. √енералното ни консулство във ‘ранкфурт е във връзка с германските власти и е готово при необходимост да оказва съдействие. ¬ластите в √ермани€ разглеждат инцидента с премазаните от камион автомобили като терористичен акт.

—поред източници на телевизионни€ канал ZDF, шофьорът на камиона имал „минало на терорист”. —тава въпрос за 30-годишен мъж със сирийски произход. ƒелото е предадено в генералната прокуратура на ‘ранкфурт на ћайн.  амионът е откаран за подробен оглед. Ќа въпрос дали става въпрос за терористичен акт, от полици€та за€в€ват, че при подобни случаи се работи по всички възможни версии и засега нито една от хипотезите не може да бъде изключена. /blitz.bg

ќще за: гражданин  инцидент  √ермани€ ќще от: —ин€ лампа

ƒобави/гласувай в —вежо   —подели във ‘ейсбук «апомни    «а печат¬аши€т коментар

¬ј∆Ќќ! ѕравила за публикуване на коментар
 ирилизаци€
<- ползвайте «јƒЏЋ∆»“≈ЋЌќ ако н€мате кирилица

»ме оментар

¬ъведете кода от картинката

    
»нформационна агенци€ STRUMA.COM - първи в новините на югозападна Ѕългари€. STRUMA.COM е запазена марка и като независима меди€ н€ма никаква връзка с други печатни и електронни медии със същото или подобни наименовани€.