Ќовините на югозападна Ѕългари€
Ѕивши€т на √ала се къпе в милиони, а водещата издържа —тефан  ѕолезно е да прочетете! 20 правила за етикет, които вс€ка дама тр€бва да знае
   –егистрац舫абравена парола

»звънредно! јрестуваха майката на Ѕирмата - Ћидка —калата, във ¬елинград!


14 септември 2018 14:07   19600 прочитаѕолици€та е задържала майката на бизнесмена √еореги —таноев - Ѕирмата - Ћиди€ —таноева, във ¬елинград, научи ексклузивно ЅЋ»÷. ѕо-рано днес стана €сно, че униформените са провели акци€ пред ресторантите на фамили€ —таноеви в —офи€. »маше и инфомаци€, че Ѕирмата е задържан, но преди минути зам-главни€т прокурор »ван √ешев съобщи, че на този етап н€ма арестувани лица.

ќчевидци разкриха пред меди€та ни, че Ћидка —калата, както е известна майката на бизнесмена, е била изведена от ресторант родопски€ град. ¬се още не е €сно на какво се дължи арестът. ƒнес акци€та на спецпрокуратурата е била срещу организирана престъпна група, занимаваща се с незаконно производство на цигари и пране на пари.

ќще за: арест  акци€  група ќще от: —ин€ лампа

ƒобави/гласувай в —вежо   —подели във ‘ейсбук «апомни    «а печат¬аши€т коментар

¬ј∆Ќќ! ѕравила за публикуване на коментар
 ирилизаци€
<- ползвайте «јƒЏЋ∆»“≈ЋЌќ ако н€мате кирилица

»ме оментар

¬ъведете кода от картинката

    
»нформационна агенци€ STRUMA.COM - първи в новините на югозападна Ѕългари€. STRUMA.COM е запазена марка и като независима меди€ н€ма никаква връзка с други печатни и електронни медии със същото или подобни наименовани€.