Ќовините на югозападна Ѕългари€
¬ол€! ∆ени е в инвалидна количка, но продължава да покор€ва върхове със силата на духа си  ѕолезно е да прочетете! 20 правила за етикет, които вс€ка дама тр€бва да знае —нимка: ezine.bg—елска кухн€! ƒрусан кебап
   –егистрац舫абравена парола

»звънредни мерки: ¬сички застрашени от —то€н «айков са скрити на потайни места


17 май 2019 12:36   2534 прочита≈вентуалните мишени на убиеца от  остенец —то€н «айков, са под полицейска защита, а част от т€х даже вече са преместени от полици€та в тайни квартири. “ова стана €сно от коментара на вътрешни€ министър ћладен ћаринов в кулоарите на парламента отпреди минути. Ќ€кои от лицата от графата "застрашени" са делокализирани, съобщи ћаринов.

 ъм всички потенциални жертви са предприети мерки за защита, уточни той. ѕродължава и операци€та по издирване на евентуални€ извършител, на лицето, което се укрива - —то€н «айков, каза ћладен ћаринов. »здирването на «айков продължава вече осми ден след убийството на при€телката му ћилена Ўишкова и намерени€ преди два дни труп на негов братовчед ¬алентин ѕетров.

«а «айков се знае, че е стар познайник на ћ¬–, неведнъж е излизал в нелегалност, умее да оцел€ва, а след последната кражба е усп€л да се укрие от полици€та в продължение на ц€ла година./blitz.bg/

ќще за: —то€н «айков  парламент  графа ќще от: —ин€ лампа

ƒобави/гласувай в —вежо   —подели във ‘ейсбук «апомни    «а печат¬аши€т коментар

¬ј∆Ќќ! ѕравила за публикуване на коментар
 ирилизаци€
<- ползвайте «јƒЏЋ∆»“≈ЋЌќ ако н€мате кирилица

»ме оментар

¬ъведете кода от картинката

    
»нформационна агенци€ STRUMA.COM - първи в новините на югозападна Ѕългари€. STRUMA.COM е запазена марка и като независима меди€ н€ма никаква връзка с други печатни и електронни медии със същото или подобни наименовани€.